Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rutte schuift voor tweede keer aan bij Vandaag Inside

De minister-president was voor de provinciale verkiezingen al eens te gast bij VI. Volgende week is het alweer tijd voor een tweede bezoekje.

Rutte VI

Dat liet presentator Wilfred Genee weten in de uitzending van dinsdag 28 maart. "Het grote afscheidsinterview in Vandaag Inside", lachte Genee, doelend op de overweldigende verkiezingsoverwinning van BBB.

Beloofd is beloofd

De terugkeer van Rutte is een logisch vervolg op zijn vorige bezoek. Aan het einde van de uitzending beloofde de premier na de verkiezingen "heel snel weer langs te komen". Met zijn terugkomst op 5 april lost hij die belofte in.

Ook te gast in die uitzending: Gerard Joling. "En die gaat Het laatste rondje zingen. Het wordt hartstikke leuk", blikte de presentator alvast vooruit. Vooral de combinatie Joling-Rutte lijkt garant te staan voor een heerlijk ordinaire VI-uitzending. Zin an.

Stikstof

In de vorige uitzending Rutte-aflevering van VI werd hem het vuur aan de schenen gelegd. Vooral Derksen ging los over Groningen en de toeslagenaffaire. Hij vergeleek Rutte zelfs met een 'dictator van een bananenrepubliek'.

De verkiezingsuitslag - met name de gigantische overwinning van de BoerBurgerBeweging van Caroline - zal het er komende woensdag niet makkelijker op maken voor de premier. Op dit moment wordt zelfs crisisoverleg gevoerd tussen de VVD en andere coalitiepartijen. Over de verkiezingen, het regeerakkoord en niet te vergeten: de stikstofmaatregelen, een behoorlijk heet hangijzer binnen het kabinet.

Seksleven en dildo

Toch zal het komende woensdag ook gaan over minder serieuze zaken, zo is de verwachting. Joling zit immers aan de bar. Bovendien werd er in de vorige Rutte-aflevering gesproken over het seksleven van onze minister-president en kreeg hij zelfs een dildo-helm cadeau. Kortom, de verwachtingen zijn weer hooggespannen.

Nieuws
  • AD, TV Gids
  • NL Beeld / Regiofotografie