Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: 'Beestachtig!'

Uit de editie van woensdag 8 maart 2023: Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar belevenissen. Dit keer: klanten met huisdieren. “Als ik met zijn baasje naar boven ga, gaat Storm gezellig mee. Hij zit tijdens de seks naast het bed naar ons te kijken en soms wordt hij zo enthousiast dat ie erbij springt.”

Saskia

Ik ben gek op honden. Ben zelf opgegroeid met een rottweiler en als mijn klanten een hond hebben, maakt me dat altijd extra blij. Er zijn zelfs klanten waar ik vooral voor de hond kom en niet zozeer voor het baasje. Ze zeggen weleens dat een hond steeds meer op zijn baas gaat lijken, maar laat ik zeggen dat dat gelukkig niet in alle gevallen zo is.

Ik heb een klant, hij is wel echt een leuke vent, die een jack russell heeft die Storm heet. Dat is zo’n vrolijk beest, die bemoeit zich altijd overal mee. Die komt meteen naar je toe als je het huis binnenkomt. In het begin was het voor de hond niet helemaal duidelijk wat ik kwam doen, geloof ik. Dus toen bleef het bij een beetje snuffelen en op een afstandje kijken. Inmiddels is Storm net zo dol op mij als ik op hem ben.

Als ik met mijn klant, zijn baasje, naar boven ga, gaat Storm gezellig mee. Hij zit tijdens de seks naast het bed naar ons te kijken en soms wordt hij zo enthousiast dat ie gewoon op bed erbij springt. Dat is minder handig, maar van Storm kan ik het heel goed hebben. Liever dat dan dat andere hondje dat een klant een keer had.

Paarden vind ik ook leuk. Maar in de stal seksen zal ik niet doen, al heeft een van mijn klanten dat al meermaals voorgesteld

Het was nog een beetje een jong hondje en toen mijn klant en ik naar boven gingen, bond hij hem even vast beneden.Nou, daar was het hondje het niet mee eens, want die bleef maar piepen en blaffen. Zo erg dat mijn klant afgeleid werd en zijn jongeheer ook.

De klant ging uiteindelijk naar beneden om de hond los te maken. Het piepen stopte en wij konden lekker van bil. Na het douchen komen we beneden en zie ik die hond met een van mijn pumps in zijn bek rondlopen. De klant verontschuldigde zich al en bood aan om de schoenen te vergoeden, maar dat hoefde niet. Er zat wel een tandje in de hak, maar dat vond ik niet heel erg. Het waren ook geen Louboutins of zo, het waren gewone pumps.

Ik ging nog even naar de wc en wilde daarna mijn jas aandoen. Maar dat had ik gedacht. De jas lag in zeventig stukken in de kamer. Een leren jas van meer dan 400 euro: er was niks meer van over. Supervervelend natuurlijk, vooral voor de klant, die uiteindelijk meer kwijt was aan de jas dan aan de date met mij. Hij heeft me ook nooit meer geboekt, ik denk dat ie wel even genezen was.

Wat dat betreft kun je beter vissen houden. Daar ben ik echt dol op, vooral van die zoutwateraquariums kan ik echt genieten. Zo mooi wat daarin zit. Maar er zijn helaas weinig klanten die er een hebben. Paarden vind ik ook leuk, ik rijd zelf ook. Maar borstelen en opzadelen en zo doe ik niet, hoor. Wat dat betreft ben ik geen paardenmeisje. In de stal seksen zal ik ook zeker niet doen, al heeft een van mijn klanten dat al meermaals voorgesteld.

Met katten heb ik niet zoveel. Ik heb wel een klant met een heel lief katje. Samen met een collega vond hij twee kittens waarvan de moeder doodgereden was. Ze besloten allebei een kitten mee naar huis te nemen en op te voeden. Die kitten vind ik wel schattig, maar ik vind vooral de klant schattig die met zoveel aandacht en liefde voor het diertje zorgt. Ik zal er zelf niet zo snel mee gaan knuffelen of zo, maar ik praat er wel tegen.

Ik praat er ook over met mijn klant, want die moet die kat natuurlijk een beetje opvoeden. Hij is superondeugend. Dan zit hij weer aan mijn tas, dan zit hij weer op de tafel. Mijn klant heeft een plantenspuit die hij gebruikt om de poes mee te corrigeren. Het werkt redelijk. Hij kwam op het idee om die techniek ook voor mijn ‘poezen’ te gebruiken. Mij leek het wel een goeie om de plantenspuit in te zetten als een van mijn dames weer niet naar me luistert.

Toen ik dit met mijn ‘babypoes’ (mijn jongste werkneemster) besprak, stond ze er niet zo positief tegenover en ook ‘omapoes’ zag het niet zitten. Toch sluit ik niet uit dat ik een plantenspuit aanschaf en een keer water in hun decolleté spuit. Alleen om ze te corrigeren, natuurlijk. Of het echt gaat werken, weet ik niet. Maar het lijkt me wel leuk om te proberen.

VOLGENDE WEEK: KLANTEN DIE WEL HEEL VEEL VRAGEN STELLEN

Lifestyle
  • Maarten Albrecht