doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Hitsige mannengeur, gasten met een 'dubbele loop' en andere seksfeiten

Een orgasme is goed voor uw hart. Ook na je dood kun je een erectie krijgen. Er bestaan mannen met twee penissen. Koning Fatefehi deed het met meer dan 37.000 vrouwen. Het is maar dat u het weet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-65176a8fd81be img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65176a8fd81be img{#fig-65176a8fd81be img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-65176a8fd81be img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65176a8fd81be img{#fig-65176a8fd81be img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-65176a8fd81be img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65176a8fd81be img{#fig-65176a8fd81be img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-65176a8fd81be img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65176a8fd81be img{#fig-65176a8fd81be img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Orgasmes zijn goed voor je hart en andere seksfeiten

Een leven lang een erectie

Een erectie kan gedurende het hele leven de kop opsteken, en zelfs langer! Zelfs foetussen kunnen een stijve krijgen. Dat is meer dan eens geconstateerd tijdens een zwangerschap. En nog curieuzer, ook na uw dood kan de kleine Jan groot worden. Dat gebeurt geregeld bij mannen die worden opgehangen. Nadat de dood is ingetreden, treedt er een post mortem-erectie op.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Vrouwen vinden alles opwindend

Waar mannen opgewonden van raken is duidelijk. Uit diverse onderzoeken blijkt dat wij van naakte vrouwen, vrouwelijke genitaliën, parende paren en seksende vrouwen opgewonden raken. Vrouwen raken verrassend genoeg bijkans overal opgewonden van, zo blijkt. Professor Meredith Chivers, die psychologie doceert aan de Queens University in Kingston, Ontario, Canada, heeft onderzoek gedaan naar wat vrouwen opwindt en wat blijkt? Zowel lichamelijk als geestelijk raken vrouwen opgewonden van heel diverse seksueel getinte plaatjes. Naakte mannen, naakte vrouwen, genitaliën, heteroseksuele seks, homoseksuele seks, ja zelfs seks tussen twee bonobo-apen windt vrouwen zichtbaar en onzichtbaar op. Prof Chivers noemt dat de ‘niet-specifieke vrouwelijk seksuele opwinding’.

Seks tegen depressie

Het is wetenschappelijk bewezen: een orgasme houdt je gezond. Het is een van de gezondste dingen, voor je hart bijvoorbeeld. Het is bewezen dat mensen die regelmatig een orgasme beleven een sterker hart hebben en dus minder kans op een hartaanval hebben. Bovendien wordt bij een orgasme het hormoon oxytocine aangemaakt, een stof die de bloeddruk verlaagt. Maar orgasmes zijn ook een middel tegen depressiviteit. Beter dan Prozac. En een orgasme is een pijnstiller. Oxytocine is trouwens niet het enige hormoon dat vrijkomt als je klaarkomt. Je maakt dan namelijk ook endorfine aan, dat een kalmerend effect heeft, je een geluksgevoel geeft én je slaperig maakt. Je kunt dus maar beter samen klaarkomen, dan ben je tenminste niet de enige die na de seks in slaap valt.

100 meter seks

De inspanningen vóór een orgasme zijn ook al gezond. Want seks is net zo goed voor je lichamelijke welzijn als sporten. Als je er actief mee bezig bent dan. Als je het lijdzaam ondergaat, is het hooguit net zo gezond als sport kijken. Je kunt met een half uurtje seks tussen de 15 en 350 kilocalorieën verbranden, al naar gelang de inspanning. Doe je het staand, dan maak je al snel 300 kcal op. Dat is dezelfde hoeveelheid calorieën als er in een saucijzenbroodje zit. Op z’n hondjes is wat minder zwaar, daar raak je tot 250 kcal mee kwijt, een nasibal. Met de aloude missionarishouding kun je 150 kcal wegstrepen, een kroketje. Overigens, met het voorspel verspeel je ook al 60 tot 90 kcal, dus sla dat niet over. Een beetje zoenen op de bank is trouwens ook al een soort van sport, daar raak je al snel 26 kcal mee kwijt.

Hitsige mannengeur

Het is haast niet te geloven, maar vrouwen kunnen ruiken of een man met wie ze staan te praten opgewonden is. Geilheid geurt dus. Dat maakt subtiliteit bij een versierpoging volstrekt overbodig.

Een vrouw ruikt toch wel of je alleen maar aardig bent of het gesprek met de lange lat bent ingegaan. Geloof het maar, want het is wetenschappelijk bewezen. Onderzoekers lieten vrouwen aan doekjes ruiken met zweet van niet en wel opgewonden mannen. Op het moment dat ze de odeur van opgewonden mannen roken, bleek het deel van de vrouwenhersenen waarmee die dierlijke emoties waargenomen worden, sterk geactiveerd te worden.

Piemelduet

Yep, het is echt waar, er bestaan mannen met twee penissen. Diphallus of peniele duplicatie heet dat, een heel zeldzame afwijking. Ene Johannes Jacob Wecker ontdekte in 1609 de eerste duale man en sindsdien zijn er niet veel meer gevallen vastgelegd. Het treft dan ook maar één op de zes miljoen mannen. Dat wil zeggen dat er in Nederland statistisch gezien misschien één man met twee plassers rondloopt. Mocht u overigens een man met twee piemels tegenkomen die allebei op kunnen treden, moet u direct de krant bellen. Dat is namelijk nóg zeldzamer! Op dit moment is er slecht één man bekend, een Amerikaan die zich Double Dick Dude noemt, die twee piemels heeft die qua plassen én zwellen werken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Trillen tegen hysterie

Iedereen en iedereens moeder heeft tegenwoordig een vibrator. Vroeger stond in de Wehkampgids dat je hem tegen je wang moest houden. Tenminste, de mevrouw op de foto deed dat. Maar een dame moet die genotsstaaf natuurlijk heel ergens anders houden.

De allereerste vibrator werd trouwens helemaal niet voor het genot uitgevonden, maar om een ziekte die de Amerikaanse uitvinders hysteria nervosa noemden te genezen. Dames die als emotioneel labiel werden gezien, wat zich vaak uitte in verleidelijk gedrag en een losse moraal vonden de heren doktoren, kregen dat label opgeplakt. Artsen gebruikten deze nieuwe uitvinding, die vibrator, om de intieme delen te masseren en zo de emoties van de vrouwen van hysterisch naar rustig terug te brengen.

Cornflakes de deur uit!

Staat er een pak Kellogg’s-corn-flakes in de keukenkast? Weg ermee! Die dingen zijn namelijk niet uitgevonden voor lekker of gezond, maar om u van masturberen af te houden! John Harvey Kellogg was een vreemde man.

Hij was arts en geloofde dat seks ongezond was. Hij was getrouwd, maar heeft nooit zijn huwelijk geconsumeerd. Hij had een aparte slaapkamer en zijn kinderen waren allemaal geadopteerd. Kellogg heeft een medisch artikel geschreven waarin hij 39 symptomen en ziektes noemde die door masturbatie veroorzaakt zouden worden. Acné, epilepsie, stijve gewrichten, wispelturigheid en hartkloppingen, allemaal door zelfbevlekking. Vlees en smakelijk voedsel zouden masturbatie bevorderen, dus ging de man op zoek naar een plantaardig en niet zo smakelijk voedingsmiddel.

“A healthy, ready-to-eat antimasturbatory morning meal,” schreef hij. En zie, cornflakes voldeden aan die wens. Zijn broer Will was wel normaal en bezat ook een zakelijk instinct.

Hij zag brood in die graanvlokken en richtte de Kellogg Company op.

Bazelende vrouwen

Heeft uw vrouw er weleens moeite mee om complete zinnen uit te spreken na de seks? Of lijkt het erop dat ze amper reageert op wat u zegt? Dan heeft ze vast een intens orgasme gehad. Studies naar het vrouwelijke brein hebben aangetoond dat een hoogtepunt er bij een vrouw voor zorgt dat het deel van de hersenen dat amygdala wordt genoemd en angst aanstuurt, uitgeschakeld wordt. Daardoor ontspant uw eega volkomen en valt haar geheugen tijdelijk weg. Met als gevolg bazelen en afwezigheid...

Angst voor krimp

Het is te hopen dat u geen last heeft van het genitaal retractiesyndroom (GRS), ook wel het Koro-syndroom genoemd. Dan bent u namelijk bang dat de externe geslachtsdelen krimpen of zich in het lichaam terugtrekken. Niet zelden vreest de persoon met GRS dat hij er aan zal overlijden. Het vreemde bij deze aandoening is dat de angst over kan slaan op anderen en er daardoor massahysterie ontstaat. Dat gebeurde bijvoorbeeld in oktober 1967 in Singapore. In de krant verscheen een bericht over mannen die met krimpende penissen in het ziekenhuis terecht waren gekomen. En dat het eten van met varkensgriep besmet vlees de oorzaak was.

Dat resulteerde in massahysterie waarbij op een gegeven moment per dag wel 97 nieuwe gevallen met deze geestesziekte in het ziekenhuis terechtkwamen.

Het pronkstuk van Napoleon

Over klein gesproken. Napoleon Bonaparte was geen grote man, lichamelijk gezien. We verwachten dan ook niet direct dat hij groot geschapen was. Maar blijkbaar wel groot genoeg voor de dokter die na het overlijden van de Franse heerser autopsie op zijn lichaam pleegde. Deze arts besloot namelijk om onduidelijke redenen Napoleons penis te verwijderen en in een kistje te bewaren. Vervolgens schonk hij het kleinood aan de priester Vignali, die Napoleon de laatste zegen gaf. Eenmaal los gesneden verschrompelde het lid, dus hoe groot Napoleon echt was, blijft onduidelijk. De penis van Napoleon bleef lang een pronkstuk in de verzameling van de Vignalifamilie, maar werd toen de familie in 1916 in financiële nood kwam voor 2000 dollar verkocht. In de jaren 70 werd de piemel het eigendom van de Amerikaanse uroloog John K. Lattimer, wiens familie het lid van de kleine keizer nog steeds in handen heeft.

De enige echte koning

Koning Fatefehi van Tonga heeft ’m niet alleen versleten met plassen. Deze koning van het minieilandenrijk had in de periode dat hij regeerde naar verluidt seks met 37.800 vrouwen. En Fatefehi regeerde tussen 1770 en 1784 slechts veertien jaar. Wat wil zeggen dat hij iedere dag minimaal zeven nieuwe vrouwen intiem leerde kennen. Iedere dag minimaal zeven keer seks, veertien jaar lang. De man is koning!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws