Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jennifer Hoffman (42) over eigen bikinifoto: 'Volle jopen'

'Es war einmal', aldus de actrice.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman heeft inmiddels een aardig CV opgebouwd. De 42-jarige actrice scoorde al in hitseries als Westenwind, Dokter Tinus en De Luizenmoeder, en timmert sinds 2018 ook aan de weg als presentatrice.

Eerst bij shows als Genaaid en Van de week, maar inmiddels lijkt ze haar ware passie te hebben gevonden: reisprogramma's. Naast Grenzeloos Verliefd presenteert ze sinds 2020 namelijk ook 3 Op Reis.

'Volle jopen'

Aan klussen geen gebrek dus, maar dat is ook niet zo gek. Hoffman heeft naast de nodige ervaring immers ook een behoorlijk aangenaam voorkomen. Het bewijs daarvoor, knalde ze enkele dagen geleden nog op Instagram.

"Ach ja. Volle jopen", schrijft ze bij de strandfoto. "Es war einmal." Voor de mensen zonder talenknobbel: Hoffman spreekt over het verleden. De foto is tijdens een shoot voor JANmagazine gemaakt, nog voor 2021 zelfs. En omdat de actrice in de tussentijd een kind heeft gebaard, kijkt ze met enige weemoed terug op de tijd dat ze met 'volle jopen' over het strand huppelde.

Hoffman vormde vroegâh een setje met acteur Daan Schuurmans, sloeg toen cabaretier Henry van Loon aan de haak, maar is nu al een enige tijd samen met de Amerikaans-Franse zakenman Dorian Geis. De twee hebben inmiddels dus ook al een kind; begin 2021 werd hun zoon Cooper geboren.

Entertainment
  • Instagram Jennifer Hoffman
  • NL Beeld / BrunoPress