Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rob Goossens (31) vertelt over alle vrouwelijke aandacht die hij krijgt als BN'er

Er is een hoop veranderd voor RTL Boulevard-man sinds hij met z'n bakkes op tv is.

Rob Goossens

Rob begon zijn carrière in het mediawereldje als redacteur bij diverse platformen - o.a. Sp!ts, De Dagelijkse Standaard, de Telegraaf - maar groeide bij RTL Boulevard pas uit tot volwaardige BN'er. Vooral de manier waarop hij zijn ongezouten mening geeft aan de desk spreekt veel mensen aan. En dan vooral als het over andere Bekende Nederlanders gaat.

Lullen over anderen kan 'ie dus wel, maar hoe zit het eigenlijk met zijn eigen privésituatie? In een interview met Playboy licht Rob een tipje van de sluier op.

Wit-Russische vriendin

Zo vertelt de tv-persoonlijkheid dat hij zijn vriendin Veranika niet heeft ontmoet via Tinder of in de kroeg, maar op een vrij onconventionele manier.

"Ik ben op mijn 18de meteen aan het werk gegaan, dus ik heb de hele studententijd een beetje overgeslagen. Als je een fulltimebaan hebt, ga je niet meer tot diep in de nacht het café in. Ik was op zoek naar manieren om toch buiten mijn werk om nieuwe mensen te leren kennen, dus ik ben op een gegeven moment gaan couchsurfen. Dat houdt in dat je bij anderen mag slapen in ruil voor het openstellen van je eigen bank", aldus Rob.

"Ik heb op die manier mensen van over de hele wereld op mijn bank gehad, wat ontzettend gezellig was. Eigenlijk had ik mezelf voorgenomen om vrouwen alleen met z’n tweeën te laten komen, omdat ik niet als een of andere pervert te boek wilde staan. Maar Veranika stuurde een heel lief berichtje waarin zoveel raakvlakken stonden dat we tot het moment dat ze kwam logeren al zijn gaan chatten. Toen ze voor mijn deur stond kenden we elkaar al best een beetje en sprong de vonk meteen over. Als ik nu terugkijk vond ik mezelf destijds niet zo’n catch, maar ik was wel breed geïnteresseerd. Dat vond ze leuk."

Robs vriendin komt uit Wit-Rusland en werkt op dit moment als data-analist bij Adyen. Sinds januari 2022 hebben de twee een kindje.

Geile puber

Alles koek en ei dus, zo lijkt het. Op de vraag van Playboy of Rob monogaam is, antwoordt hij dan ook bevestigend. "Absoluut", aldus de mediaman. "Al moet ik bekennen dat ik lang niet heb beseft dat het best wel werk kan zijn om dat vol te houden."

Het blijkt namelijk dat Goossens nogal wat aandacht krijgt sinds hij een bekende kop heeft. Zelfs van dames van ver boven zijn stand.

Rob: "Wie voelt zich niet gevleid als vrouwen die je toen je nog een geile puber was écht niet zagen staan zich bijna aanbieden?"

Schuldig hoeft hij zich echter niet te voelen. Zoals een wijs man ooit zei: de geest is gewillig, maar het vlees is zwak. En zo is het maar net.

"In eerste instantie was ik teleurgesteld in mezelf dat het me blijkbaar wat deed", geeft Rob toe, "maar toen dacht ik: als het makkelijk was geweest om monogaam te zijn, dan was het nooit een deugd geworden. Of dan hadden ze ademhalen ook wel een deugd gemaakt. Sinds ik dat besef, slaap ik een stuk beter."

Lifestyle
  • Playboy
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl