Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Was zoon Sylvana Simons betrokken bij overval op rijke ex van z'n moeder?

Roland Kahn, schatrijke zakenman en ex van Sylvana Simons, doet opvallende uitspraken in een interview met weekblad Story. Hij zou overvallen zijn door de zoon van Simons.

Sylvana Simons

Kahn is een behoorlijk succesvol zakenman. Onder zijn investeringsbedrijf Coolinvestments vallen onder andere de modeketens Coolcat, America Today en MS Mode - samen goed voor een paar honderd winkels en een paar duizend werknemers. Daarnaast bezit Kahn een flinke portefeuille aan vastgoed.

'Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu'

Maar dat Roland Kahn niet altijd de juiste keuzes maakt, werd duidelijk uit het boek dat hij enige tijd terug schreef. De ondernemer had ooit een relatie met politica Sylvana Simons (BIJ1), maar is blij dat die tijd voorbij is.

In zijn boek vertelt hij dat de relatie met Simons in 2012 een dieptepunt bereikte. Veel ruzies "Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu."

Overvallen door zoon Simons?

In een recent interview met weekblad Story doet de zakenman echter een bizar verhaal uit de doeken. Iets dat volgens hem is gebeurd nadat hij en Simons uit elkaar zijn gegaan.

Kahn vertelt dat hij in zijn eigen woning is overvallen door meerdere personen. "De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht", aldus de ondernemer, "terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt."

De daders zijn nooit opgepakt, maar Roland Kahn denkt te weten wie verantwoordelijk is voor de gewelddadige overval: de zoon van Sylvana. "Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was", stelt hij.

Bovendien zou hij brandwonden gezien hebben bij een van de overvallers. En Sylvana's zoon, legt Kahn uit, heeft bij een ongeluk in zijn kindertijd ook brandwonden opgelopen. Eén en één is twee, volgens Kahn.

De naam van Sylvana's zoon noemt hij naar eigen zeggen niet, omdat hij 'geen hard bewijs' heeft. En omdat hij hem 'geen trap na' wil geven. De telg van de BIJ1-leider heeft er volgens de vastgoedbobo immers al een paar gevangenisstraffen opzitten.

Sylvana Simons wilde volgens Story niet reageren op Kahns verhaal. Maar de politica zal ongetwijfeld niet heel blij zijn met de beweringen van haar schatrijke ex.

Misdaad
  • Story, DenD, Roddelpraat
  • BrunoPress/DPG / Brunopress.nl