Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jada Borsato over beschuldigingen Marco: 'Ik weet hoe mijn vader in elkaar steekt'

'Ik weet precies hoe het allemaal zit', aldus de 20-jarige dochter van Marco Borsato.

Borsato

Verhalen over grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato deden al langer de ronde, maar het dieptepunt was uiteraard de Voice-uitzending van Tim Hofmans BOOS. Borsato zou zich tijdens zijn functie als coach bij The Voice of Holland en The Voice Kids hebben misdragen. BOOS sprak een zestal vermeende slachtoffers, waaronder drie minderjarigen.

'Gecanceld'

Los van The Voice of Holland heeft nog een meisje aangifte gedaan tegen Borsato. De Nederlandse zanger heeft echter altijd alle aantijgingen ontkend. Borsato: "Ik heb me nóóit schuldig gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag." Het onderzoek naar de beschuldigingen loopt nog.

Hoewel de zanger nog niet voor de rechter is verschenen, hebben veel mensen hem al afgeschreven. Zijn plaatjes worden nauwelijks meer gedraaid en aan optreden hoeft hij voorlopig al helemaal niet te denken. Niemand die de gevallen popster immers nog wil boeken.

'Ik weet hoe hij is'

Maar "De waarheid wint áltijd. Altijd", aldus Marco's dochter Jada in een interview met weekblad Weekend. "Als dat niet zo is, dan zouden we een heel slecht rechtssysteem hebben."

De 20-jarige zangeres gelooft duidelijk heilig in haar vaders onschuld. Zij is ervan overtuigd dat Marco Borsato op alle vlakken zal worden vrijgesproken, mocht hij straks voor de rechter verschijnen.

Jada: "Ik weet hoe mijn vader in elkaar steekt en mijn mening zal daar nooit over veranderen: ik weet precies hoe het allemaal zit. Ik kan er helaas niet al te veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen."

Carrière voorbij

Jada zegt verder dat ze niet weet of haar pa's ooit zo glorieuze carrière straks weer een vervolg krijgt. "Maar ik kijk tegen hem op en dat zal ook altijd zo zijn", aldus de 20-jarige zangeres.

Zelf hoopt ze in ieder geval dat mensen haar niet enkel als 'de dochter van' zien. Ze wil zelfstandig doorbreken en successen boeken in de muziekindustrie. "Maar de kans dat ik ook zo’n bizarre carrière krijg", aldus Jada Borsato, "is natuurlijk heel klein."

Misdaad
  • Weekend, DenD
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl