Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Horlogedief betrapt met Rolex in vagina

In Las Vegas hebben beveiligers een slimme dief in de kraag weten te vatten. De 33-jarige Sarah R. uit Baltimore werd staande gehouden nadat een metaaldetector een object waarnam op een wel heel intieme plek. De vrouw bleek een gestolen Rolex van maar liefst 12.000 euro in haar vagina te hebben verstopt.

Horlogedief betrapt

De eigenaar van de Rolex heeft het ding wellicht aangeschaft met het idee dat het een zogenaamde “pussy-magnet” zou zijn, maar dat werd plots wel heel letterlijk toen Sarah R. hem te pakken kreeg. Opvallend is het niet, het gaat namelijk om een fervent horlogepikker. Ze stal de Rolex toen ze in Las Vegas was om voor te komen in een andere zaak, rond het stelen van een Patek Philippe van 100.000 euro.

Kleptomaan

Sarah R. zou in juni al eens een man hebben gedrogeerd om vervolgens zijn peperdure klokje mee te nemen. Mogelijk heeft ze last van kleptomane neigingen, waardoor het afgelopen weekend opnieuw raak was. Nog voor ze de hoorzitting voor de gestolen Patek Philippe kon bijwonen werd ze alweer verdacht van een nieuwe diefstal. Naast de Rolex had ze ook spullen van het hotel waar ze verbleef gestolen.

Uiteindelijk haalde R. het horloge zelf uit haar ‘verstopplek’. “De metaaldetecor bleef maar piepen bij haar vagina. Toen gaf ze zelf maar het horloge aan ons, dat had ze liever dan dat wij gingen zoeken”, aldus een agent.

In januari moet Sarah R. opnieuw voor de rechter verschijnen. Ze wordt verdacht van diefstal en het toedoen van lichamelijke schade.

Bizar
  • Daily Star
  • iStock