Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geraldine Kemper onthult smerige gewoonte: 'Ik ben een soort kannibaal'

Dat veel mannen Geraldine Kemper een lekker hapje vinden is voor de presentatrice geen geheim. In de podcast Darmstad FM deed het voormalige BNN-sterretje uit de doeken dat ze zelf ook graag smult van haar lichaam. Letterlijk.

Geraldine Kemper

De podcast van Tina de Bruin gaat over schaamte bij bekende Nederlanders, en dat is in het geval van de gewoonte van Geraldine zeer toepasselijk. “Ik vind het zo gruwelijk. Ik vind het zo vies. Ik ben eigenlijk een beetje een kannibaal. Ik schaam me daar echt voor”, zegt ze over haar gênante tic. Wat blijkt: Kemper eet bijna letterlijk haar vingers op.

“Ik bijt dus die velletjes langs m'n nagels”, aldus Geraldine. “Niet de nagelriemen, maar soms gaat het helemaal tot de bovenkant van mijn duimen.” Zo blijkt maar weer dat niemand ontkomt aan dit soort beschamende gewoontes.

Het afkluiven van de vingertoppen heeft tot veel problemen geleid voor Geraldine. Zo kan ze niet op televisie verschijnen zonder zich continu bewust te zijn van haar handen. Pogingen om te stoppen hebben tot niets geleid. “Niets helpt. Ik heb het al mijn hele leven lang. Ook op televisie zie ik het heel vaak terug bij mezelf. Het is ontzettend pijnlijk. Het is lelijk. Het is stom, het is vies, maar ik kom er niet vanaf.”

De afgekloven nagelriemen hebben ook invloed op haar werk als presentatrice. Soms moet ze in beeld iets aanwijzen, maar als ze net iets te lang op haar wijsvinger heeft gekauwd moet ze op zoek naar een andere manier. “Ik wijs dan met m'n beste vinger, maar soms is dat mijn pink.”

Na kort speurwerk op Geraldine’s Instagram-profiel is te zien dat de presentatrice inderdaad vrijwel altijd haar handen verbergt. Zelfs tijdens een naaktshoot krijg je haar vingertoppen niet te zien.

Entertainment
  • Darmstad FM
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl