Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geraldine Kemper hard in intiem lichaamsdeel gebeten: 'Minihapje uit'

Wie zonder kleren aan de avonturier uithangt, loopt risico. Vraag maar aan Geraldine.

Geraldine Kemper

Vrijheid blijheid, moet Geraldine Kemper hebben gedacht. In haar podcast De Grote Gwen en Geraldine Show vertelt de presentatrice dat ze laatst heerlijk vrijborstig ging zwemmen. Zonder topje dus. Alleen pakte dat iets anders uit dan gehoopt.

Aangevallen

"Ik ben natuurlijk iemand die graag topless zwemt en zont", begint ze haar verhaal. "Ik was lekker aan het zwemmen en er waren allemaal visjes in het heldere water, visje hier en visje daar. Opeens word ik gebeten in mijn tepel door een vis."

De hongerige zwemmer richtte zelfs een beetje schade aan, aldus Kemper: "Er was echt een minihapje uit, met bloed en er kwam een korstje op."

Tegen mede-presentatrice Gwen van Poorten zegt ze dat er ook foto's zijn van de 'verschrikkelijke verwonding', maar 'die kan ik natuurlijk niet laten zien'. Jammer, jammer en nog eens jammer.

Vaker toploos

Dat Geraldine vaker 'de konijnen los laat lopen', is bekend. Zo plaatste ze laatst nog een foto van zichzelf op een festival. Ook daar banjerde de blondine zonder bovenstukje rond.

Net als tijdens de fotoshoot voor de Linda, waarvoor Kemper zich met andere BN'er halfnaakt liet fotograferen. Iets met 'free the nipple'. Op zich een prima slogan natuurlijk, maar wellicht moet daar voortaan een waarschuwing bij vermeld worden voor het risico op hapgrage beesten.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst