Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Geraldine Kemper gaat volledig naakt tijdens vakantie in Portugal

Geraldine Kemper hoort toch wel bij de hotties van RTL. We zien haar helaas niet meer zo vaak op televisie. Onlangs deelde Kemper wat plaatjes in bikini en zelfs wat naaktbeelden. Daarmee bewijst ze dat we haar schoonheid missen op de beeldbuis.

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is groot geworden bij BNN (nu BNNVARA). Ze brak door in het programma Sterretje Gezocht waar ze winnaar van werd. Daarna mocht ze voor de omroep gaan presenteren. In 2019 maakte ze de overstap naar RTL.

De tv-ster geniet van een welverdiende vakantie. Samen met haar vriend Freek reist ze door Europa. Dit doen ze in een bestelbus die ze hebben omgebouwd tot Kemper camper. De presentatrice en haar vriend verbleven onder andere in de stad Porto.

Op Instagram heeft camper Kemper een filmpje gedeeld waar we pikante beelden kunnen zien van de tv-maker. Ze deelt beelden van haar in bikini in een meertje en laat zelfs beelden zien waarop ze op het punt staat om helemaal naakt te gaan skinnydippen.

In de video is te zien dat Geraldine graag in een hangmat ligt. Op haar Instagram-pagina is te zien dat ze dat ook graag in bikini doet. Dat mag ze wat ons betreft blijven doen.

Als je een kijkje neemt op het profiel van Kemper zie je dat ze geen liefhebber is van dikke lagen kleding, "if you've got it, flaunt it" lijkt haar motto te zijn. Zo zien we een foto van haar waarop ze topless rondloopt op een festival.

Inmiddels is het stel doorgereisd naar Spanje en ze verblijven nu in de Pyreneeën. Wij zijn in ieder geval blij om de vakantievlogs van kemper te zien op Instagram. Hopelijk gunt de directie van RTL haar weer wat meer programma’s. Wij zien Geraldine in ieder geval graag presenteren. We hebben er bovendien geen enkele moeite mee als ze dat voortaan ook in bikini doet.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • Instagram