Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jan Smit gaat strijd aan met onderkin

Jan Smit is als zanger, presentator en voorzitter van FC Volendam een man met veel gezichten. Die vele gezichten hebben in dit geval ook allemaal een eigen kin. Dat bleek althans tijdens een wedstrijd van FC Volendam begin deze maand.

Jan Smit

De beelden van een pofferige Jan Smit gingen viraal op sociale media. Ook aan tafel bij Vandaag Inside raakten Johan Derksen en consorten er niet over uitgepraat.

“Die eet vast heel veel kibbeling”, grapte Andy van der Meyde bij Veronica Offside. Zodoende had opeens iedereen het over de nieuwe look van de eens zo tengere Jantje Smit.

Afgelopen weekend zat Jan Smit weer op de tribune bij zijn FC Volendam, dat in eigen huis met 2-4 tegen de mat ging tegen Ajax. Natuurlijk is het voetbal op zo’n middag het belangrijkste, maar de ogen waren ook gericht op Jan.

Van een onderkin was echter geen sprake, want de zanger laat zich geen twee keer voor schut zetten. “Ik heb nu dus de hele wedstrijd met m'n hoofd rechtop gezeten” aldus Smit op Twitter.

Het is uiteindelijk geen wonder dat de 36-jarige zanger ietwat uitdijt, hij houdt namelijk wel van een feestje. Vroeger had hij daar veel minder tijd voor, zei hij onlangs in gesprek met magazine &C. “Ik heb altijd opgetreden op feestdagen en op vrij- en zaterdagen, waardoor ik vroeger weinig feestjes kon meepakken. Dat heb ik de laatste jaren flink ingehaald. Ik ga zitten en bier drinken”

Entertainment
  • Videostill ESPN