Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: bejaardentehuis huurt stripper in voor veteranen, zegt daarna 'sorry'

Het feestje was 'iets te wild en enthousiast', aldus het verzorgingstehuis na alle ontstane ophef.

Stripper

De afgelopen jaren vielen voor veel mensen behoorlijk zwaar. D'r stak een virus de kop op, overheden strooiden met lockdowns en sociale tripjes en feestjes werden bij bosjes gecanceld. Sommige ouderen raakten in een isolement en zagen, naast de vaste verpleging, soms weken- of maandenlang niemand. Zo ook in Taiwan.

Stripshow

Veteranen in het door de staat gerunde Taoyuan ouderenhuis werden daarom getrakteerd op een verzetje. Bingo? Rondje in de rolstoel voor het park? Een uitgerangeerde goochelaar die een knaagdier uit een hoofddeksel tovert? Nee, nee en nog eens nee. Het bestuur regelde iets spectaculairders voor de oud-militairen, namelijk een stripper.

Bewoners vermaken zich uitstekend

En dat wordt door sommigen van hen wel gewaardeerd, zo is te zien in de video. De man op wie de stripteasedanseres zich voornamelijk richt, gaat helemaal op in de show.

Toch zijn er ook een hoop zure reacties, blijkt uit verschillende berichten op social media. Wellicht ook de reden waarom het verzorgingstehuis een reactie gaf op alle ontstane ophef rond de stripper. Daarin wordt gesteld dat ze voortaan wel drie keer nadenken voordat ze iemand inhuren om op te treden voor de bewoners. Het feestje met de dame in kwestie was wellicht "iets te wild en enthousiast", zegt het bestuur. Of de veteranen het daarmee eens zijn, valt te betwijfelen.

Bizar
  • de Telegraaf, UOL
  • iStock