Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: beveiliger valt flauw pal naast kist van Queen Elizabeth

Pijnlijk...

Queen Elizabeth

Engeland is nog steeds vol in rouw ondergedompeld sinds Queen Elizabeth, Lilibet voor familie en vrienden, op 8 september 2022 het leven liet in Balmoral Castle. Inmiddels staat de kist met haar lichaam opgesteld in Westminster Hall, waar honderdduizenden Britten een laatste eerbetoon kunnen brengen aan de o zo geliefde Koningin.

En dat is nogal een happening. De BBC zendt zelfs een livestream uit van alles wat er gebeurt in het eeuwenoude gebouw aan de oever van de Theems in Londen. Via die stream was ook te zien dat een van de beveiligers van z'n stokje ging.

De beste man wankelt eerst wat van links naar rechts en stort niet lang vol voorover richting de vloer van Westminster Hall. Dat gebeurt tijdens de wisseling van de wacht. Nadat de live uitzending even op zwart werd gezet, en de beveiliger de nodige hulp kreeg, werd de verbinding weer hersteld.

Charles III

Zoon Charles heeft inmiddels het stokje overgenomen van zijn moeder - King Charles de derde, is zijn naam sinds hij zaterdag officieel koning is. Of hij net zo populair wordt als Elizabeth? Daar lijkt het niet op. De afgelopen dagen ging het op social media vooral over zijn kleine woedeuitbarsting tijdens het ondertekenen van wat documenten en zijn dikke worstenvingers.

Nieuws
  • de Telegraaf, BBC
  • BrunoPress/PA Images / Brunopress.nl