Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de belachelijk mooie vriendin van WK-superster Cody Gakpo

Scoren kan 'ie wel, die Gakpo...

Cody Gakpo

Cody Gakpo is toch wel dé revelatie van dit WK. Als eerste Nederlander scoorde hij in alle poulewedstrijden van een wereldkampioenschap. En dan ook nog eens eentje met links, eentje met rechts, plus een kopbal. Ja, Cody gaat lekker. Heel lekker.

Bij zijn club PSV staan de eurotekens al in de ogen. Want wat gaat de 'Eintovenaar' doen? Volgens de laatste geruchten staan er meerdere clubs voor hem in de rij, waaronder Manchester United en Liverpool. En dat zijn alleen nog maar de Premier League-grootmachten.

Blijft hij nog een jaartje langer in Eindhoven? Of maakt de 23-jarige aanvaller een toptransfer na Qatar? We hebben sterk het vermoeden dat hij voor het tweede kiest. En ach, het is hem gegund.

Beeldschone vriendin

Voorlopig scoort Cody in ieder geval nog gewoon voor Oranje. En is er voor de voetballer ook buiten het veld genoeg reden om luidkeels te juichen. Sinds enige tijd heeft de vleugelaanvaller namelijk een relatie met de beeldschone Noa van der Bij.

Hoe lang de twee precies met elkaar gaan, is niet bekend. Hun eerste foto samen op Van der Bij's Instagram-pagina dateert in ieder geval van Kerst 2020.

Wel bekend: Noa is 22 jaar. En volgens het FHM-overzicht van Nederlandse WAGs (wifes and girlfriends van voetballers) is ze op dit moment werkzaam voor modellenbureau Cachet Models. Niet als model, wel als junior booker. Maar als je het ons vraagt, zou de blondine net zo goed voor de camera kunnen staan. Daar heeft ze absoluut de kwaliteiten voor. Goed voor mekaar, Cody.

Entertainment FHM500 www.brunopress.nl