Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw René van der Gijp hakt in op Wesley Sneijder: 'Lekker thuisblijven'

Minouche is niet te spreken over de 'opvolger' van manlief René.

Minouche van der Gijp

Met de start van de Eredivisie heeft voetbalminnend Nederland een aantal nieuwe opties wat betreft praatprogramma's over de o zo geliefde sport. VTBL is gereanimeerd - Simon Zijlemans en Frank Evenblij doen de presentatie, vergezeld door roulerende analisten zoals Theo Janssen en Jan Boskamp. En ook Veronica Offside is los. Maar daarover heeft Minouche van der Gijp, 'de vrouw van', zich uiterst kritisch uitgelaten.

Veronica Offside is een spin-off van het welbekende Veronica Inside, het kijkcijferkanon van Genee, Derksen en Van der Gijp. Die laatste twee zijn bij Offside echter vervangen door Wesley Sneijder en Andy van der Meijde.

'Mogen ze van mij inruilen'

Een van de nieuwelingen valt duidelijk niet in de smaak bij Minouche van der Gijp: de vrouw van de goedlachse tv-persoonlijkheid fileert kersverse analist Wesley Sneijder in een post op Instagram. "Wesley mogen ze wat mij betreft inruilen voor Rafaël van der Vaart", stelt ze. "Als je de job niet serieus genoeg neemt om 90% van de wedstrijden te kijken moet je lekker thuisblijven."

Minouche vindt het op deze manier niet aantrekkelijk om naar te kijken. "En ik wed een groot deel van Nederland ook niet", voegt ze eraan toe.

'Wilfred is de beste presentator'

Andy vindt ze daarentegen top. Al mag de grappende en grollende ex-Ajacied volgens haar wel wat meer zelfvertrouwen uitstralen. Minouche: "De humor is er, alleen hoe platter is niet altijd beter, timing en relevantie wel. Ik gun het hem in ieder geval."

Tot slot geeft de vrouw van Van der Gijp aan dat ze vooral Jan Boskamp mist. En dat Wilfred de beste presentator is. "Dat bewijst hij hier ook weer mee."

Entertainment
  • Instagram
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl