doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bibi over Waylon: 'Alleen ík mag oordelen over zijn vreemdgaan'

Voor het eerst treedt Bibi naar buiten met een uitgebreid verhaal over het vreemdgaan van vriendlief Willem Bijkerk a.k.a. Waylon.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-6383af538ceaf img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6383af538ceaf img{#fig-6383af538ceaf img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6383af538ceaf img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6383af538ceaf img{#fig-6383af538ceaf img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6383af538ceaf img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6383af538ceaf img{#fig-6383af538ceaf img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6383af538ceaf img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6383af538ceaf img{#fig-6383af538ceaf img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Waylon

Waylon heeft zich bij bepaalde mensen niet heel geliefd gemaakt de afgelopen tijd. Terwijl zijn vriendin Bibi thuis zat zwanger te zijn, had de zanger het elders gezellig met iemand anders. Dat werd bekend nadat 'juicekoningin' Yvonne Coldeweijer de verhalen de wereld inslingerde.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het duurde dan ook niet lang totdat Waylon, geboren als Willem, naar buiten trad met een schuldbekentenis. Hij had naar eigen zeggen 'demonen in zijn hoofd'. Uit het inmiddels verwijderde bericht: 'I know i f*cked up' en 'Ik ben een lul'.

Bibi knalt verhaal op Youtube

Na alle ophef had iedereen wel een mening klaar. Over Waylon, omdat 'ie hem niet in z'n broek kon houden terwijl zijn vriendin zwanger was. Maar ook over Bibi, die ondanks de misstappen van haar vriend bij hem bleef.

Tot dusver hield Bibi zich redelijk stil over de kwestie, maar daaraan is met haar nieuwste video een einde gekomen. De vrouw die bekendheid verwierf met haar deelname aan Oh Oh Cherso gaat uitgebreid in over de afgelopen periode, alle haat die het stel over zich heen kreeg en wat dat allemaal met haar deed.

Opvallend: Bibi geeft aan dat ze bij tijd en wijlen niet meer de straat op durfde, uit angst dat ze gespot zou worden en zou belanden op internet. "Ik durfde niet naar buiten. Je denkt bij alles: oh, ze gaan een foto van me maken en doorsturen naar een juice channel", aldus de 31-jarige moeder. "Dan gaan ze weer een roddel verzinnen of iets lelijks over me posten."

Ook vertelt ze dat ze Waylon in eerste instantie het huis uit had 'gepleurd'. Maar "dat lost helemaal niets van je vragen op en ook niet je verdriet", legt Bibi uit.

De volledige video

'Ik weet dat het een aparte is'

De twee zijn dus bij elkaar gebleven en werken aan hun relatie. Volgens Bibi de juiste keuze, ongeacht wat buitenstaanders er allemaal over zeggen. Ze is klaar met alle haat en negativiteit.

Bibi: "Ik heb zelf voor deze man gekozen. Ik weet dat het een aparte is, dat is gewoon zo. Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter. Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws