Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Waylon over vreemdgaan: ‘Ik ben een lul!’

De laatste weken doen er nogal wat geruchten de ronde over de relatie van Waylon. De zanger zou zijn vriendin Bibi Breijman hebben bedrogen terwijl ze zwanger was. 

Waylon over vreemdgaan: ‘Ik ben een lul!’

De geruchten over Waylon zijn via juicekanalen naar buiten gekomen. Yvonne Coldeweijer geeft aan dat ze meerdere verhalen heeft ontvangen over de zanger, maar dat ze die lange tijd verborgen heeft gehouden vanwege haar vriendschap met Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, die zwanger was toen de eerste geruchten naar boven kwamen. “Veiligheid gaat boven alles, dus heb ik op dat moment besloten om het eventjes te parkeren”, aldus Yvonne.

Kortgeleden maakte Juicechannel echter openbaar dat Waylon een scheve schaats rijdt. Op de Instagram van het roddelkanaal verschenen beelden van online gesprekken tussen Waylon en een vrouw, waarin te zien is de twee met elkaar afspreken. De berichten zijn verstuurd op 26 maart, toen Bibi Breijman nog zwanger was van haar zoon Chester.

Yvonne Coldeweijer maakte daarna bekend dat Waylon inderdaad ontrouw is geweest. “Hij gaat dus vreemd, terwijl zijn vrouw met zó’n buik thuis zit”, vertelde Yvonne in haar video. “Ik ga niet zeggen dat Bibi nu weggaat bij Waylon. Ik denk het wel, maar we gaan het meemaken. Laat het eerst maar even heel rustig op haar inwerken, want het meisje is helemaal in shock. De liefde van haar leven blijkt gewoon een vieze cheater te zijn.”

Reactie

Inmiddels heeft Waylon zelf gereageerd op de verhalen.“Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi“, schrijft hij op Instagram. De zanger plaatst daarbij een quote met de tekst ‘I know I fucked up‘, waarmee hij de geruchten lijkt te bevestigen. “Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd.”

Wat er precies is gebeurd laat Waylon in het midden. “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, aldus de zanger. “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

“Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!” sluit hij zijn bericht af. “Het spijt me Biebs.

Entertainment
  • BrunoPress