Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Mohamed Ihattaren afwezig vanwege criminele bedreigingen'

Volgens John van den Heuvel heeft de afwezigheid van Mohamed Ihattaren alles te maken met 'een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu’. Die dreiging zou voortkomen uit een liefdesrelatie van de 20-jarige Ajacied. Hij heeft inmiddels zelf gereageerd op de geruchten.

'Mohammed Ihattaren afwezig vanwege criminele bedreigingen'

Mohamed Ihattaren leek het seizoen goed te gaan beginnen. De jeugdinternational trainde hard, was een aantal kilo afgevallen en gaf meerdere interviews waarin hij vertelde dat het de goede kant op ging. Toch lijkt het de afgelopen paar weken de verkeerde kant op te gaan. Inmiddels is hij al bijna een maand niet bij de duels van zijn club verschenen.

John van den Heuvel van De Telegraaf meent de oorzaak van die afwezigheid te weten. Volgens de misdaadverslaggever kan Ihattaren geen duels spelen door ernstige bedreigingen vanuit criminele hoek. De voetballer zou in gesprek zijn gegaan met veiligheidsexperts en met Ajax, waarna is besloten dat hij niet meer op bekende plekken kan verschijnen.

Liefdesrelatie

De bedreigingen zouden het gevolg zijn van de relatie van Ihattaren. Yvonne Coldeweijer maakte een aantal weken geleden bekend dat de Ajacied aan het daten was met de ex-verloofde van Zakaria Aboukhlal, een goede vriend van Ihattaren en tevens collega-prof bij Toulouse FC. De Marokkaans-Nederlandse aanvaller speelde voorheen bij AZ. Of Aboukhlal zelf iets met de bedreigingen te maken zou hebben wordt nergens gemeld.

Reactie

Inmiddels heeft Ihattaren een reactie van zijn zus op de geruchten gedeeld. In het bericht met de hashtag #geloofnietalles schrijft ze: “Healthy & soon back lil brother. We are fine. Wij hebben niks met criminaliteit & bedreigingen te maken & staan altijd supersterk Alhamdoulilah.” Ihattaren reageert zelf onder het bericht met de tekst ‘Wat kan ik toch soms om de media lachen’.

Sport
  • Pro Shots