Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Dit is het bloedmooie zusje van Anna Nooshin

Anna is niet de enige telg van de familie Nooshin die de show steelt met haar looks.

aida

Anna Nooshin kennen we allemaal. De geboren Iranese werd bekend bij het Nederlandse publiek als presentatrice van RTL Boulevard en Hollands Next Topmodel en als deelnemer van Expeditie Robinson. Als we haar mogen geloven was ze in haar jeugd “een overbehaarde alien”, maar inmiddels staat Anna bekend als één van ’s lands mooiste vrouwen.

En wat blijkt nu? Het zit in de familie. Anna is niet de enige telg van de familie Nooshin die de show steelt met haar looks. Zusje Aida Nooshin kan er namelijk ook wat van.

Volgens haar Instagram-profiel is Aida content creator, wat er vandaag de dag vooral op neerkomt dat ze mooie plaatjes en filmpjes deelt op social media. En dat valt in de smaak, wat te zien is aan het feit dat ze op het moment van schrijven 12000 volgers heeft op Instagram. Op TikTok liggen nog kansen. Daar heeft ze “maar” 3400 volgers. Ter vergelijking: grote zus Anna heeft er 57000.

Nog even aan de bak met dat ge-contentcreate dus, Aida. Wij zijn in ieder geval al groot fan. Aida’s instagramprofiel voldoet namelijk aan alle criteria van, wat in onze ogen, goeie content is. Billen, borsten, bikini, u kent het verhaal inmiddels wel

We zijn de minste niet, dus helpen we haar graag aan een nóg grotere schare aan trouwe fans. Bij deze onze (gratis) promotie. Een kiekje uit de collectie.

Voor bewegend beeld moeten we je voor nu verwijzen naar haar gastrolletjes in enkele video's van haar zus. Waar zus Anna erg populair is op YouTube, lijkt Aida dit medium niet actief te gebruiken. In haar kanaalbeschrijving staat de tekst “blablabla check maar mn ig en tiktok als je iets van updates wil x”. Op TikTok zie je voornamelijk video's van Aida's partner, maar op Instagram bestaan die updates dus vooral uit schaarsgeklede foto’s, genomen in zonovergoten oorden. Niet slecht, zo’n leventje.

Entertainment
  • Instagram