Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

VIDEO: Tino Martin lijkt opnieuw stomdronken op te treden

Gisteravond ging hij even uit zijn bol.

tinotje

Tijdens een optreden in Weert gisteravond, lijkt volkszanger Tino Martin al zijn muzikale talent te zijn verloren. In een video die opdook op TikTok is te zien hoe de zanger, bekend van hits als Zij Weet Het en Jij Liet Me Vallen, de ramen nog net niet laat barsten met zijn versie van het nummer Vanavond (Uit Mijn Bol).

Het bijschrift is duidelijk. “Tino Martin weer dronken”. Of dit echt zo is kunnen we niet met zekerheid zeggen, maar het is wel algemeen bekend dat Tino van een drankje houdt. Past ook wel bij het nummer. “Gooi alles van me af en giet me vol”, zingt(?) hij al wankelend in de microfoon.

@dannyvanderhorstdj

♬ origineel geluid - dannyvanderhorst1

Bevrijdingsdag

Kan natuurlijk ook zijn dat de beste man gewoon slecht geslapen had. Dat was, volgens hem, eerder ook de reden voor een vreselijk vals optreden tijdens bevrijdingsdag in 2021. RTL Boulevard en roddelinsider FawryNotSawry beweerden destijds echter dat het net iets anders lag: er schenen volgens hen een fles vodka en de nodige lijntjes in het spel te zijn geweest.

Ach, inmiddels weet je wat je kunt verwachten als je Tino uitnodigt. Voor een luttele €12,500 komt hij met een performance waar de krolse buurtkatten jaloers op kunnen zijn. Tik voor de grap maar eens “Tino Martin vals” in op YouTube. Uren aan kijkplezier.

In Weert hebben ze er, naar horen zeggen, alsnog een mooi feestje van weten te maken. Na het optreden van Tino Martin volgden OG3NE, Brace en Lange Frans. Die schijnen wel zuiver te hebben gezongen.

Entertainment
  • BrunoPress