Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de adembenemende vriendin van snorremans Bram Krikke

Z'n harige bovenlip doet het blijkbaar goed bij bloedmooie vrouwen.

Bram Krikke

De vlam van Bram

Radio-DJ en YouTube-ster Bram Krikke heeft eventjes geleden opnieuw een bloedmooie vrouw aan de haak weten te slaan. Opnieuw? Jazeker. Want dat de populairste snor van Nederland een bepaalde aantrekkingskracht had, wisten we al: van 2018 tot eind 2021 had hij een relatie met de knappe Didi Shanna.

In december 2021 lieten de twee echter weten hun relatie te hebben beëindigd om als vrienden verder te gaan. Droevig, maar goed, that's life. Bovendien bleek het liefdesverdriet van korte duur, want een tijdje geleden maakte hij op Instagram bekend dat hij een nieuwe dame had gestrikt.

Robin Holzken

Bram z'n nieuwe snorverwarmer: het Nederlandse model Robin Marjolein Holzken. Deze prachtige vrouw schijnt in New York te wonen, maar lijkt haar liefde nu in haar geboorteland te hebben gevonden. Het model poseert onder andere voor Victoria Secret, zoals te zien op de foto hieronder.

Robin Holzken voor Victoria Secret

Holzken is onder andere op Instagram te vinden, waar ze 412.000 volgers geniet. Liever bewegend beeld? Op haar YouTube-kanaal plaatst Robin video’s waarin ze je laat zien hoe haar dagen eruitzien, wat ze zoal eet en wat haar favoriete work-outs zijn. Volgens haar kanaal is Robin op 13-jarige leeftijd als model gescout en sindsdien geobsedeerd door het modellenleven. Ze houdt er een hobby als fotograaf op na, is gek op zingen en dansen en is een echt hondenmens. Woef.

Entertainment
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.n