Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Donny Roelvink in het ziekenhuis na ernstig ongeluk: ‘Had fataal kunnen zijn’

Donny Roelvink is gisteren betrokken geraakt bij een ongeluk, waarna hij gewond naar het ziekenhuis is gebracht. Op Instagram vertelt hij het heftige verhaal.

Donny Roelvink in het ziekenhuis na ernstig ongeluk: ‘Had fataal kunnen zijn’

In een video op Instagram legt een gehavende Donny uit wat hem gisteren overkomen is. “Ik weet even niet zo goed waar ik moet beginnen”, vertelt hij vanuit het ziekenhuisbed.

Hij vertelt dat hij tijdens het maken van een video onder een auto terecht is gekomen. “Het is heel snel gegaan. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance”, vertelt Donny verder. “Ik ben heel erg geschrokken (..) Het had echt fataal kunnen zijn.” Hij legt uit dat het hem mentaal heel zwaar is gevallen, maar dat het ondanks alles wel goed met hem gaat. Hij hoopt snel weer de oude te zijn.

Gelukkig is de Roelvink-telg niet in levensgevaar geweest. “Een paar gebroken ribben, een kleine klaplong en wat hechtingen. Maar ik kan het gelukkig nog na vertellen”, schrijft Donny onder de video.

Instagram-video

Inmiddels heeft vader Dries Roelvink ook op het verhaal gereageerd. Donny zou volgens hem tijdens het maken van een fitnessfilmpje overreden zijn door een Hummer. “Donny zijn hele leven is Instagram”, zegt Dries in gesprek met ANP. “Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman.”

In de bekende video wordt een sportende Coleman gefilmd vanuit een Hummer. Tijdens de poging om dat na te doen drukte een vriend van Donny per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem, waardoor Donny aangereden werd. “Die jongen is gewoon over hem heen gereden, hij is ’out’ geweest en kwam weer bij in de ambulance”, aldus Dries. “Hij mag van geluk spreken dat het een Hummer was. Er zit flink wat ruimte onder de auto. Dat is zijn geluk geweest.”

Entertainment
  • BrunoPress