Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Visser vindt dildo in de maag van een meerval

Vissen, wie zou het willen missen? In ieder geval niet Richard Kesar en Jon Hoop, twee vrienden uit de Amerikaanse staat Indiana. De twee doorgewinterde vissers gooien regelmatig een hengeltje uit in het meer of de rivier, waarna ze ook wel eens een lekkere vangst mee naar huis nemen om op te peuzelen. Hun meest recente vangst willen ze echter liever niet in hun mond stoppen.

Visser vindt dildo in de maag van een meerval

Op de vis-bucketlist van de heren stond al een poos de blue catfish of icarulus furcatus, een karperachtige zoetwatervis die wel twee meter lang kan worden. Toen de twee eenmaal eentje gevangen hadden in een rivier ter hoogte van Lawrenceburg, viel het de mannen op dat er een hard object in de wat opgezette buik van het dier zaten.

Eerst dachten ze dat de meerval gewoon net had gegeten, maar na echt goed gevoeld te hebben begonnen ze iets onnatuurlijks te vermoeden. De mannen vertrokken naar Kesars huis voor een grondige autopsie. Toen bleek dat het harde object een flinke dildo was die op een of andere manier door de vis was ingeslikt.

Hilariteit

Hoewel het natuurlijk treurig is dat het vleesvervangende speelgoed in de maag van een dier moest eindigen, begonnen de heren te bulderen van het lachen. Dat gold niet voor Kesars meehelpende dochter, waarvan het gezicht door Kesars vrouw de andere kant op werd geleid zodat ze de artificiële genotsknots niet onder ogen kwam. Preutse Amerikanen, enfin.

“We hebben echt geen idee hoe de dildo in de rivier terecht is gekomen”, vertellen de mannen aan het okale WTTV-TV. Misschien was het een vrouwelijke vis met moeite om nat te blijven? Had het een lesje fellatio gehad van een sabbeljauw? We zullen het helaas nooit weten.

Bizar
  • iStock