Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Maagden gezocht: spelshow 'Virgin Island' zoekt deelnemers

De hitsige spierbundels en huppelende bikinidames van Temptation Island kennen we nu wel, dus het is tijd voor... Virgin Island!

Virgin Island

Spel- en datingshows genoeg op alle streamingdiensten. Van B&B Vol Liefde, waarin Bed and Breakfast-eigenaren opzoek gaan naar de ware liefde, tot Ex on the Beach, het programma waarin acht singles een partner proberen te vinden, terwijl er allerlei exen aanspoelen om de boel eens flink te saboteren. Of wat te denken van Temptation Island? Stelletjes die uit elkaar worden gehaald en door hete vrijgezellen op de proef worden gesteld.

Ja, deze shows zijn dan wel de euroknallers van de tv-wereld, maar dat neemt niet weg dat ze prima bekeken worden. Verstand op nul en streamen die handel, aldus een hoop Nederlanders.

Virgin Island

Juist vanwege het gigantische aanbod aan datingshows moeten streamingdiensten telkens weer iets nieuws verzinnen. Hulu heeft dat gedaan en komt nu met... Virgin Island. De naam zegt het al: een eiland vol mensen die nul komma nul rampetamp-ervaring hebben. Ja ja, makers sturen tien vrijgezelle maagden naar een afgelegen tropisch eiland. Dat kan alleen maar goed gaan.

Hulu: "Terwijl de deelnemers emotionele connecties maken, en hun redenen om 'te wachten' verkennen, vinden er tal van onverwachte wendingen plaats, inclusief de komst van nieuwe deelnemers. Het programma werkt naar een dramatische finale toe, waarin de kersverse relaties op de proef worden gesteld."

Het lijkt dus de bedoeling dat de vrouwelijke singles iemand proberen te vinden die voor het eerst hun kelder gaat witten. De mannen zoeken op hun beurt iemand waarbij ze voor het eerst de olie kunnen peilen. Of dat ook al tijdens de show gaat gebeuren, is onduidelijk. Dat hangt wellicht af van de deelnemers.

Meedoen?

En die worden nog gezocht. Op de aanmeldpagina is te zien dat Hulu wel écht maagden wil en absoluut geen hitsige wolven in schaapskleren. Of de streamingdienst ook echt checkt - hoe dan?! - of deelnemers nog nooit de horizontale tango hebben gedanst, is niet bekend. Minpuntje: het wordt een Amerikaanse productie. Op dit moment kunnen dan ook alleen 21-plussers uit de Verenigde Staten zich aanmelden. Voor alle poldermaagden hopen we natuurlijk van harte dat er snel een Nederlandse versie volgt.

Entertainment
  • Hulu, LINDA.nl
  • Adobe Stock