Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

O God, TLC komt met bizarre reality show: MILF Manor

En net als je dacht dat het niet gekker kon...

MILF Manor

Ex On The Beach, Temptation Island, F*ckboy Island; de beeldbuis wordt tegenwoordig volgeplempt met allerlei reality-shows die vooral draaien om opgespoten lipjes, plaktieten, opgepompte mannenlichamen, tattoos met 'wijze' spreuken en niet te vergeten: drama. Heel veel drama.

Een zender die wat dat betreft ook een dikke duit in het zakje doet: TLC. Dat staat voor 'The Learning Channel', al ligt de letterlijke betekenis van de zendernaam al een tijdje in verre staat van ontbinding onder de groene zoden. Het is namelijk vooral pulp wat het kanaal tegenwoordig over z'n kijkers uitbraakt.

MILF Manor

Een kleine greep uit de creaties van TLC: I love a mama's boy, over verhitte relaties tussen vrouw en schoonmoeder, Dr. Pimple Popper, over het uitdrukken van puisten, Toddlers & Tiaras, over kinderen die aan missverkiezingen meedoen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Of TLC z'n naam eindelijk weer eer aandoet met hun nieuwste productie MILF Manor? Dat kunt u zelf wel raden. Zoals de naam doet vermoeden, draait de serie om een landhuis vol milfs, wat staat voor 'mothers i'd like to fuck'. Denk aan vrouwen tussen de 40 en zestig jaar, die er ondanks hun leeftijd nog wel pap van lusten en op jongere mannen vallen. Cougars, zogezegd.

Maar wacht, dat is nog niet alles. MILF Manor draait namelijk niet alleen om deze lustige dames, ook hun 'volwassen' zoons betrekken het landhuis. De moekes gaan vervolgens daten met elkaars nakomelingen, wat ongetwijfeld een hoop hitsigheid, afgunst en drama oplevert.

Camera's d'r bij, strik eromheen en uitzenden die hap, moet TLC gedacht hebben. De mensen kijken toch wel.

Bizar
  • TLC, GeenStijl, Rolling Stone
  • Perskit TLC/Rob DeCamp