Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw loopt soa op na vrijpartij in auto, krijgt schadevergoeding van miljoenen

Lekker avontuurlijk, de liefde bedrijven in een auto. Dit was echter een behoorlijk dure vrijpartij.

schadevergoeding

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Missouri beweert dat ze een seksueel overdraagbare aandoening heeft opgelopen tijdens een vrijpartij in een auto. Ze heeft een schadevergoeding geëist en gekregen: ze is straks maar liefst 5,2 miljoen dollar rijker.

Geen bescherming

In februari vorig jaar kwam de zaak aan het licht toen de vrouw contact zocht met GEICO, de autoverzekeringsmaatschappij van haar ex-partner. Dit deed ze omdat ze naar eigen zeggen het HPV-virus had opgelopen tijdens een vrijpartij in de auto van de man.

De man had keelkanker en zou HPV met zich meedragen. De vrouw claimde dat hij daar al lang van op de hoogte was, maar dat voor haar geheim had gehouden. Daarom gebruikte het stel geen voorbehoedsmiddelen, wat volgens de vrouw tot de besmetting heeft geleid.

Gelijk gekregen

De vrouw claimde een schadevergoeding van GEICO, aldus The Kansas City Star. Die claim werd afgewezen, waarna ze naar de rechter stapte. Die heeft de vrouw inmiddels in het gelijk gesteld, omdat "de geslachtsgemeenschap van het paar in de auto de HPV-infectie veroorzaakte of er rechtstreeks aan bijdroeg".

Volgens de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij keren zij ook uit wanneer iemand een verwonding in een auto oploopt. De vrouw zou om die reden nu 5,2 miljoen dollar toegekend krijgen "voor schade en verwondingen". GEICO is het er niet mee eens, maar het lijkt er toch op dat ze in de buidel zullen moeten tasten.

Bizar
  • NieuwNieuws, De Telegraaf
  • iStock