Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon over coke bestellen: 'Je hebt Thuisbezorgd en ’snuifbezorgd’ en ’snuifbezorgd’ is sneller'

Gordon probeert de laatste jaren iets rustiger aan te doen met zijn drugsgebruik. Nu hij vertrokken is uit Nederland gaat dat een stuk makkelijker, want in ons kikkerlandje is het wel heel makkelijk om aan de coke te komen.

Gordon over coke bestellen: 'Je hebt Thuisbezorgd en ’snuifbezorgd’ en ’snuifbezorgd’ is sneller'

Gordon maakt er geen geheim van dat hij vroeger maar al te graag een slok en een snuif nam. Die tijd is inmiddels achter hem, want de zanger is flink aan het minderen. Dat vertelde hij afgelopen weekend bij Boerderij van Dorst.

Helemaal klaar met de coke is Gordon overigens nog niet. “Ik heb af en toe een soort van uitlaatklep nodig”, aldus de zanger. Eens in de zoveel tijd komt er dus een soort terugval en gaat hij weer even flink aan de snuif. Dat betekent volgens Gordon echter niet dat hij echt ‘verslaafd’ is. “Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar - zo reken ik dan - dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast.”

Dubai

Nu Gordon in Dubai woont, is het bovendien makkelijker om van het Colombiaanse marcheerpoeder af te blijven. In de woestijnstaat is het namelijk een stuk lastiger om aan de coke te komen dan in Nederland. Volgens Gordon wordt het hier namelijk sneller bezorgd dan je avondeten. “Je hebt Thuisbezorgd en ’snuifbezorgd’ en ’snuifbezorgd’ is sneller”, zo vertelde de zanger.

Uiteraard is het in Dubai nog steeds mogelijk om aan je trekken te komen, maar niet zo makkelijk als dat in Nederland gaat. Ideaal voor Goor, die in 2019 nog in een afkickkliniek zat, omdat hij iets te gretig naar de coke greep. Naar eigen zeggen is die tijd inmiddels ver achter hem en bouwt hij nu een beter leven op in de woestijnstaat.

Entertainment
  • BrunoPress