Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit bloedmooie model heeft 27 eetrecords op haar naam staan

Hoe blijft ze in godensnaam zo fit?

Leah

Sappige steaks, bergen Big Macs en bootladingen patat. Heerlijk. Maar hé, wie een beetje in vorm wil blijven, propt al die heerlijkheden slechts eens in de zoveel tijd in z'n giechel. Leah Shutkever niet. Zij gooit wekelijks borden vol snacks en ander voer in rap tempo naar binnen, maar blijft er desondanks op-en-topfit uitzien.

Niet gek dat de Britse influencer en Instagram-model mateloos populair is en op meerdere sociale media-kanalen een behoorlijk aantal volgers heeft verzameld.

27 records

Shutkever is pas 29 lentes jong, maar heeft nu al 27 officiële eetrecords op haar naam staan. Daarbij schoof ze zo veel mogelijk van een bepaald soort voedsel in een zo kort mogelijke tijd naar binnen.

Enkele van die indrukwekkende prestaties: 19 McDonald's-kipnuggets binnen een minuut wegwerken, binnen een minuut 20 marshmellows eten zonder handen, in 1 minuut en 4.9 seconden een liter jus naar binnen gieten, 12 worsten opschrokken in 60 seconden en ga zo maar door.

Hoe dan?

Als je enkel de records ziet, zou je Leah inbeelden als een monster van een vrouw. Eentje van twee bij twee meter die tijdens het lopen al een aardige score neerzet op de schaal van Richter, zeg maar. Maar niets is minder waar. Shutkever is namelijk 1 meter 72 en weegt slechts 61 kilogram. En nog opvallender: de beeldschone veelvraat is gigantisch fit.

Hoe ze dan in godsnaam al zo rap al die calorieën in dat lijfje krijgt? Trainen, trainen en nog eens trainen. Dat begon zo'n vijf jaar terug, toen Leah's broer haar uitdaagde in een lokaal restaurant. "Dat smaakte naar meer", aldus het vuilnisvat. In 2019 verbrak ze voor het eerst een officieel record.

Naast het oefenen volgt Shutkever een speciaal ritme voor en na haar vreetbuien. Op de dag van haar zogenaamde 'food challenge' gaat ze los. De twee dagen erna eet ze vrijwel niks en de dagen daarna eet ze caloriearm en supergezond. Bovendien gaat ze bijna elke dag naar de sportschool.

Bizar
  • Gewoon voor hem, The Hans India
  • iStock, M-Production