Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onderzoekers: mensen die blowen wippen vaker

Steek je wel eens een snaak op? Dan hebben we goed nieuws voor je.

blowen

Mensen die regelmatig zo stoned als een garnaaltje zijn, duiken namelijk vaker met iemand de koffer in. Dat blijkt uit onderzoek van de Stanford University onder 51.000 Amerikanen tussen de 25 en 45 jaar.

De onderzoeksgroep van niet-blowers bestond uit deelnemers die meer dan een jaar lang geen cannabis gebruikt hebben. Geen dikke plak spacecake, geen sticky, niks. Ook zijn de resultaten niet beïnvloed door religieuze, culturele of financiële factoren.

Vrouwen

Uit het onderzoek blijkt verder ook dat dames doorgaans vaker wippen dan mannen. De blowende dames hebben gemiddeld zeven keer per vier weken seks, terwijl de niet blowende vrouwen niet verder kwamen dan gemiddeld zes keer.

Mannen

Bij de mannen is een vergelijkbaar resultaat te zien; wiet paffende kerels liggen gemiddeld 6,9 keer per vier weken te krikken, terwijl de mannen zonder jointjes maar 5,6 keer gemeenschap hebben. In totaal blijkt dus dat de blowende medemens 20% vaker ligt te hompiekurken dan de niet-gebruikers.

Overigens zegt de hoofdonderzoeker dat je niet automatisch kunt concluderen dat mensen meer wippen als ze soft drugs gebruiken, maar voor de zekerheid scheuren wij toch maar even linea recta richting de dichtstbijzijnde coffeeshop. Je weet immers maar nooit.

Lifestyle
  • Playboy, Journal of Sexual Medicine
  • Adobe Stock