Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mensen die blowen hebben vaker seks

Blow je? Dan heb je waarschijnlijk ook vaker seks. Dat blijkt uit onderzoek van de Stanford University die 51.000 Amerikanen tussen de 25 en 45 jaar vroeg naar hun seks- en blowgedrag.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Tot onderzoeksgroep van niet-blowers behoorden deelnemers die meer dan een jaar geen cannabis gebruikt hebben. In veel staten is de softdrug nog steeds verboden.

Vrouwen

Uit het onderzoek blijkt ook dat vrouwen vaker seks hebben dan mannen. De blowende dames hebben gemiddeld zeven keer per vier weken seks, terwijl de niet-blowende vrouwen niet verder kwamen dan gemiddeld zes keer.

Mannen

Bij de mannen is een vergelijkbaar resultaat te zien. Blowende mannen hebben 6,9 keer per vier weken seks, terwijl de mannen zonder een jointje maar 5,6 keer gemeenschap hebben.

@backlink(166733)

In totaal blijkt dus dat blowende mensen 20% hebben dan de niet-gebruikers. Toch kun je volgens hoofdonderzoeker Michael Eisenberg niet zeggen dat je meer seks hebt wanneer je softdrugs gebruikt. Dus je hoeft niet ineens jointjes in huis te gaan halen voor meer actie tussen de lakens. Het hele onderzoek verschijnt vandaag in het tijdschrift The Journal of Sexual Medicine, meldt RTL Nieuws.