Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

High There: Tinder voor blowers!

Ongegeneerd mensen van je scherm vegen zonder dat iemand het doorheeft, dating-apps zijn ongekend populair en is de één...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Ongegeneerd mensen van je scherm vegen zonder dat iemand het doorheeft, dating-apps zijn ongekend populair en is de één net uitgebracht, staat de volgende voor de deur. De nieuwste rage onder de dating-apps is High There. Deze app heeft veel weg van Tinder maar is specifiek voor mensen die blowen, en daar hebben wij er nogal wat van in Nederland!

Wachten op witte rook

High There, een dating-app die marihuana-gebruikers dichter bij elkaar brengt. De meeste mensen roken marihuana door middel van een joint, maar ook het nuttigen van spacecake, het drinken van een kop marihuana-thee en het gebruik van een verdamper zijn erg populair. High There zoekt uit waar je voorkeur naar uitgaat en koppelt je aan de hand van deze informatie.

Beschikbaar in Nederland?

De app is ontzettend populair in Amerika en Todd Mitchem, CEO van High There, zegt dat hij van plan is om in meer landen deze app uit te brengen. Een prima app die de nodige aftrek vindt in ons kleine kikkerlandje. Wat zeg nou zelf, wij Nederlanders zijn niet vies van een jonko!