Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de prachtige vrouw van Johnny de Mol

Hoewel zijn relatie met zijn ex volgens eigen zeggen ‘geen schoonheidsprijs verdiende‘, is Johnny tegenwoordig gelukkig getrouwd.

Johnny

De TV-presentator en telg van mediafamilie De Mol is op dit moment in opspraak vanwege de publicatie van een aanklacht uit 2020. Zijn ex-vriendin Shima Kaes beschuldigt hem van poging tot doodslag en zware mishandeling. Tijdens zijn talkshow op woensdagavond reageerde Johnny op de aanklacht: "In alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht: er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan."

Huidige vrouw

Hoewel de aanklacht van zijn ex hem al twee jaar lang achtervolgt, is Johnny op dit moment gelukkig getrouwd met Anouk van Schie. Anouk is zelf ook niet geheel onbekend in showbizzland. Je kent haar misschien nog wel van de meidengroep Kus, of van haar rol in de film Limo.

De blondine produceerde hiernaast onder meer de video's voor de films Verliefd op Ibiza en Tuintje in mijn Hart. Ook is ze te zien geweest als presentatrice op RTL4 en SBS6.

Niet alleen Johnny is gek op Anouk, ook zijn moeder is fan van haar schoondochter. In 2017 reageerde ze in het AD op de huwelijksaankondiging van de twee: "Vanaf de eerste seconde dat ik haar ontmoet had, dacht ik: jíj bent het. En dat denk ik nog steeds, ze is een fantastische vrouw.”

Entertainment
  • BrunoPress