Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw zoekt man wiens naam op haar kont getatoeëerd staat

Was jij tien jaar geleden op zuipvakantie en heb je een gat in je geheugen? Wie weet staat jouw naam nu op dit achterwerk getatoeëerd.

Vrouw zoekt man wiens naam op haar kont getatoeëerd staat

Ben jij of ken jij iemand die tien jaar geleden in Magaluf op vakantie was? Deze Britse vrouw is namelijk op zoek naar de persoon die haar in 2012 in een niet al te nuchtere bui ervan overtuigde om zijn naam op haar derrière te laten tatoeëren.

Kaylie Williams, nu 32, was op zuipvakantie in Magaluf toen ze besloot dat het echt een supergoed idee was om een tattoo te nemen. Waarvan dan? Dat wist de toenmalige twintiger nog niet. Gelukkig waren er een aantal mannen in de tattooshop die haar van de juiste inspiratie konden voorzien. Dat ze verkleed waren als volwassen baby’s stond vast compleet los van hun vermogen om goede, doordachte beslissingen te maken.

‘Weet je wat een goed idee is? Laat mijn naam op je kont tatoeëren! Ik betaal’, stelde één van de verklede gozers voor. ‘Ja, waarom ook niet’, dacht Kaylie. En zo geschiedde. De volgende dag werd ze wakker met de naam Daniel Forde op haar linkerbil.

En Daniel Forde? Die zat al lang en breed in het vliegtuig naar huis. Naar Cardiff, schijnt het. Maar dat kan natuurlijk ook gewoon een rookgordijn geweest zijn. Misschien kwam Daniel Forde wel gewoon uit Apeldoorn. Of Heerlen. Wie weet.

Spijt van de tattoo heeft Kaylie niet. Ze ziet het vooral als een leuke herinnering aan die vakantie in Magaluf. Dat ze nu op zoek is naar Daniel, is vooral uit nieuwsgierigheid. Ze heeft nog geen idee wat ze tegen hem zal zeggen wanneer ze hem eindelijk vindt. Misschien betaalt ze hem wel terug.

Bizar
  • iStock