Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Marc Overmars gepresenteerd bij Antwerp: ‘Wat bij Ajax gebeurde, gebeurt niet nog eens’

De oud-directeur voetbalzaken van Ajax gaat over de grens. 

Marc Overmars gepresenteerd bij Antwerp: ‘Wat bij Ajax gebeurde, gebeurt niet nog eens’

Nog geen twee maanden na zijn ontslag bij Ajax kan Marc Overmars opnieuw aan de bak. De Epenaar tekent voor meerdere jaren bij het Belgische Royal Antwerp. Vandaag werd hij meteen bij zijn nieuwe team gepresenteerd.

Grensoverschrijdend

Op 7 februari van dit jaar werd bekendgemaakt dat Overmars nood gedwongen bij Ajax moest vertrekken. "Het gedurende een langere periode versturen van grensoverschrijdende berichten aan meerdere vrouwelijke collega's ligt ten grondslag aan zijn besluit om te stoppen”, meldde Ajax op de website.

Presentatie

Overmars meldde tijdens de presentatie dat hij niet te veel wil terugblikken op de situatie bij zijn oude club. "Dat hoofdstuk wil ik snel achter me laten. Dat wil ik hier doen. Het was een heel spijtig vertrek, maar daar moet je doorheen. Je moet verder. Over die zaak is niet echt gesproken. Ik beloof dat wat bij Ajax is gebeurd, hier niet meer zal gebeuren”, sprak Overmars "Voor mij is dit een nieuwe periode en nieuw hoofdstuk en daar wil ik graag aan beginnen”, besloot hij.

Algemeen directeur Sven Jacques haakte ook nog kort in op de problemen rond Overmars. "We zijn hier ook om mensen een nieuwe kans te geven", vertelde hij. "Daar staan we als club voor. Met ons vrouwelijk personeel hebben we niet gesproken, nee. Het gaat om al ons personeel."

Sport
  • Pro Shots