Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de nieuwe liefde van Roy Donders (en het is een topfitte vrouw!)

Eentje in de categorie 'die zagen we niet aankomen'.

Roy Donders

De Brabantse stylist maakte enkele jaren geleden furore met zijn programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden, en sindsdien kennen we de goedlachse Brabander vooral van zijn huispakken, catchy hitjes en worstenbroodjes. En niet te vergeten: cosmetische ingrepen. Van liposucties tot een baardtransplantatie, Donders is inmiddels aardig op weg zijn stempelkaart voor de plastische chirurg vol te maken.

Maar goed, dat moet ons Royke natuurlijk lekker zelf weten. Hij voelt zich er goed en is inmiddels content wanneer hij in de spiegel kijkt, liet hij in een interview in Nieuwe Revu weten. Prima uitgangspunt voor een nieuw liefdesavontuur dus.

Nieuwe liefde

En zo geschiedde. Maar waar eigenlijk iedereen ervan overtuigd was dat Roy uitsluitend op mannen viel (inclusief Roy zelf), blijkt hij nu een vrouw aan de haak te hebben geslagen: ene Michelle uit Eindhoven.

Dat liet de Brabander weten aan Privé. Tegen het weekblad zegt Donders dat hij haar in Griekenland tijdens een vakantie heeft leren kennen en dat zij er ineens voor zorgde dat er gevoelens in hem kwamen opborrelen. Gevoelens waarvan hij niet eens wist dat hij ze kon krijgen van een vrouw. "Dat kón toch ook helemaal niet?", aldus de huispakkenslijter.

Michelle uit Eindhoven

Saillant detail: toen de twee elkaar leerden kennen, had zij nog een relatie. Afgelopen kerst sprak het kersverse koppeltje voor het eerst met elkaar over hun gevoelens. Donders tegen weekblad Privé: "Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht."

Voor Roy was het eigenlijk een beetje als uit de kast komen. Tegen Privé vertelt hij dan ook dat hij er nachten van wakker heeft gelegen, maar dat hij het nieuws uiteindelijk binnen kleine kring heeft gedeeld. De huispakkenkoning staat morgen met een uitgebreid interview in het weekblad, waar hij meer details zal prijsgeven over zijn nieuwe relatie. Wij wensen ze in ieder geval het allerbeste. Opdat ze nog lang en gelukkig samen worstenbroodjes mogen smikkelen.

Entertainment
  • Privé, Shownieuws
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl