Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Glennis Grace en zoon opgepakt na bedreigen supermarkt-medewerkers'

Glennis Grace en haar zoon zouden gisteren voor opschudding hebben gezorgd in een Amsterdamse supermarkt.

glennis grace

Glennis Grace en haar 15-jarige zoon Anthony zijn gisteravond opgepakt wegens betrokkenheid bij mishandeling en bedreiging van medewerkers van de Jumbo in de Westerstraat in Amsterdam. Met dit nieuws komt roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Bedreigingen en mishandelingen

Volgens Coldeweijer zou de situatie geëscaleerd zijn nadat de zoon van Glennis een sigaret had opgestoken tijdens het doen van boodschappen. De 15-jarige Anthony zou om deze reden uit de supermarkt zijn gezet door een Jumbo-medewerker, waarna het personeel door het tweetal en een stel vrienden zou zijn bedreigd en mishandeld.

Drie verdachten

Aan RTL Boulevard bevestigt de politie dat er inderdaad drie verdachten zijn aangehouden voor vernieling, bedreiging en mishandeling van personeel. Verder bevestigt de politie aan Boulevard dat het om een vrouw van 43, een jongen van 15 en een man van 27 jaar gaat.

UPDATE: Aan het ANP bevestigt de advocaat van Glennis, Kerem Cnatan, dat ze inderdaad een medewerker heeft geduwd. Ze zegt zich niet te herkennen in de beschuldigingen dat ze heeft geschopt en geslagen. Ze zou naar de supermarkt zijn gegaan toen haar 15-jarige zoon gewond thuiskwam en aangaf dat hij zou zijn mishandeld door de supermarktmedewerkers. Grace zou daarop naar de supermarkt zijn gegaan om verhaal te halen. 'Zij werd daarbij uitgelachen, waarna zij een medewerker zou hebben geduwd. De verdenking zou er ook uit bestaan dat zij zou hebben geschopt en geslagen (althans dat geprobeerd), maar daarin herkent zij zich niet', luidt het statement. De zaak wordt nog door de politie onderzocht.

Entertainment
  • Brunopress