Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouwen versieren? Dat kan je leren!

Ben jij die ene man in de vriendengroep waarbij het niet lukt om een dame te versieren? Jullie zijn een avondje uit en jij gaat uiteindelijk alleen naar huis. Troost je dan met de gedachte dat niet iedereen een natuurtalent is als het om versieren gaat.

Vrouwen versieren? Dat kan je leren!

Aantrekkingskracht moet van binnenuit komen en je moet de juiste snaar weten te raken bij de dame die je voor je hebt. Want laten we wel wezen, de afgelopen weken hebben duidelijk gemaakt dat je niet zomaar alles kan zeggen, sturen of doen om haar aandacht te trekken. Dat kan allemaal veel chiquer en oprechter. Onder het mom, alles is te trainen, dus ook versieren, kun je leren vrouwen versieren met AttractionGym.

Train je aantrekkingskracht

Je hoeft geen bodybuilder te zijn of de knapste man van de Avengers om een vrouw te kunnen versieren. Ook heb je geen grensoverschrijdend gedrag nodig. Je moet gewoon je aantrekkingskracht trainen. Hoe? Door gewoon gesprekken aan te gaan met mensen. En dat kan overal en nergens. Ga je gezellig winkelen? Misschien sta je wel ineens met iemand voor hetzelfde schap naar de krentenbollen te zoeken. Maak dan eens een gezellig opmerking als ‘kan jij het ook niet vinden?’ en een gesprekje is zo gestart. Of vraag ‘wat zoek jij?’ en probeer te helpen. Door je social skills te trainen, wordt het makkelijker om ook een vrouw die je echt leuk vindt aan te spreken. En ook dat kan gewoon in de supermarkt, op het station, bij de bouwmarkt of in de rij van je favoriete attractie.

Vermijd foute openingszinnen

Een openingszin kan heel leuk zijn… maar veel vrouwen knappen er totaal op af als deze dusdanig is uitgekauwd dat ze het al 100 keer heeft gehoord. ‘Schatje deed het pijn toen je uit de hemel viel?’ kan je beter in de prullenbak gooien, behalve als ze op dat moment een been in het gips heeft, dan kan het wel weer grappig zijn. Zij wil liever dat je je kwetsbaar opstelt en oprecht overkomt. Zo kun je dus beter zeggen dat ze een lieve glimlach heeft of een leuke uitstraling. Geef een complimentje, zonder meteen als een creepy vies ventje te worden gezien. Het is niet moeilijk, maar je moet het wel even doen. Misschien levert het een gesprekje en een telefoonnummer op. Misschien ook niet. En ook dat laatste is niet erg.

Oefening baart kunst

Ken je dat gezegde nog: oefening baart kunst? Dat betekent dat je moet oefenen voordat je resultaat kan halen. Rome was niet gebouwd in één dag, Rembrandt heeft zijn teken- en schildertalent ook in vele jaren tijd verbeterd en jij hoeft niet in één dag te leren hoe je vrouwen versierd. Het is een proces en dat kost nu eenmaal tijd. Durf een blauwtje te lopen, bedenk wat er mis ging en focus je op iemand die wellicht veel beter bij je past. Door te oefenen in het aanspreken van leuke dames, gesprekjes te voeren en daarna te whatsappen helpt enorm in het boosten van je zelfvertrouwen. Daten moet vooral leuk en gezellig zijn. Wees niet bang om zelfverzekerd te zijn, maar tevens kwetsbaar en benaderbaar. Dat geeft vertrouwen – en wellicht een vervolgdate. Alleen door blauwtjes te lopen, leer je meer. Laat de moed dan niet zakken.

Hulp van de flirtcoach

Flirten en aanspreken van een wildvreemde kan een beetje eng zijn. Maar ook van iemand die je wel goed kent. Je weet immers niet wat ze van je vinden en hoe er op je geflirt gereageerd wordt. Door te oefenen en frequent te falen, kom je daar wel achter. Zolang je daar maar niet van in de put raakt. Blijf gewoon proberen en wees vooral jezelf. Vrouwen vinden dat leuk, als je aan de ene kant kwetsbaar en open bent en aan de andere kant misschien toch die stoere bikkel. Ze wil niet alleen een ja-knikker, maar iemand die haar een beetje plaagt en uitdaagt. Zolang je maar wel respectvol blijft en er verzorgt uitziet. Maar weet je niet precies hoe dit moet of durf je niet goed? Geen paniek. Je kan dan altijd met een flirtcoach van AttractionGym aan de slag. Zij helpen je onder meer met je zelfvertrouwen, hoe je vrouwen overdag of ’s avonds aanspreekt en wat zowel done als not done is bij het flirten. Dus wees niet bang, trek de stoute (maar niet té stout) schoenen aan en ga aan de slag met jezelf en leer hoe je vrouwen succesvol versierd.

Lifestyle
  • Unsplash