Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de aantrekkelijke vrouw van Novak Djokovic

Djokovic kan een aardig balletje slaan. In de liefde heeft hij overigens ook raak geslagen.

Dit is de aantrekkelijke vrouw van Novak Djokovic

Er is de laatste tijd nogal wat te doen om die ouwe Novak. De toptennisser wilde meedoen met de Australian open, maar down under zijn de coronaregels vrij streng en Novax heeft geen prikken gehad. Daar kwam een vaag verhaal over een coronabesmetting bij en toen was het basta: de beste man werd het land uitgezet.

Het was nogal een soapserie en de pers was niet te spreken over het gedrag van de Serviër, maar laten we eerlijk zijn: het zal hem waarschijnlijk worst wezen. Djokovic is en blijft de nummer 1 van de wereld en daarnaast heeft hij nog iets anders om trots op te zijn: een razend knappe vriendin.

Jelena Djokovic

De dame in kwestie heet Jelena Djokovic en Novak ontmoette haar op de middelbare school. Zij maakte haar opleiding af in Monaco, waarna ze terugkeerde naar Novak, die om 2014 een ring om haar vinger deed. Wat haar uiterlijk betreft: daar gaan we geen doekjes om winden: ze ziet er zeker niet verkeerd uit. Als u benieuwd bent naar deze Slavische schoonheid, dan zullen we u niet langer laten wachten. Hier is het bewijsmateriaal:

Wat al het drama rond haar man betreft: dat laat deze dame koud. Ze heeft altijd achter haar man gestaan en wat ons betreft mag Djokovic daar maar wat blij mee zijn. Zo’n vrouw gaat hij niet zomaar nog eens vinden.

Sport BrunoPress