Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: Amerikaan had 6 maanden lang affaire met een dolfijn

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag uit november 2021: Een 63-jarige man uit Amerika had laatst heel wat op te biechten aan zijn partner. Naar eigen zeggen zou hij 6 maanden lang vreemdgegaan zijn… met een dolfijn.

Bizar: Amerikaan had 6 maanden lang affaire met een dolfijn

Jarenlang hield hij het geheim, maar nu heeft de inmiddels 63-jarige Malcolm Brenner dan eindelijk een verklaring voor al die stiekeme tripjes naar het waterpark.

Speciaal voor de documentaire Dolphin Lover (de naam zegt eigenlijk al genoeg) onthult de Amerikaan dat hij al die tijd een affaire had. Niet met een dame, maar met een dolfijn.

Dolly

Zijn ‘lover’ was de verleidelijke Dolly, één van de grote sterren van het waterpark. Naar eigen zeggen hebben de twee elkaar ‘via een vriendin ontmoet’. De man en de dolfijn doken samen het water in en konden het al gauw bijzonder goed met elkaar vinden. Wat begon met knuffelen en spelen, werd al snel een stuk meer.

“Terwijl ik haar vin wou strelen, begon Dolly zich om te draaien waardoor ik haar plots heel ergens anders aan het aaien was”, vertelt Brenner in de documentaire. “Iets wat ze blijkbaar bewust deed.”

Tragedie

Wat er verder allemaal in het waterpark is gebeurd, gaan we jullie besparen, maar Brenner heeft het in ieder geval zes maanden lang erg naar zijn zin gehad met zijn maritieme maîtresse. De romantiek hield echter plotseling op, toen de dolfijn overgeplaatst werd naar een ander park. Daar zou Dolly negen maanden later zelfmoord gepleegd hebben door onder water te gaan en niet meer boven te komen om zuurstof te happen. Volgens Brenner was er maar één verklaring voor de tragedie: zonder haar geliefde zou ze niet verder willen leven.

Bizar
  • iStock