Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mark Gillis over succes Massa is Kassa: 'Ik geniet momenteel van de vrouwelijke aandacht'

Afgelopen weekend werd Mark Gillis, de zoon van Massa is Kassa-ster Peter Gillis, hardhandig overvallen in zijn huis op één van de vakantieparken van zijn vader. Voordat dit incident plaatsvond, sprak Veronica Superguide met 'de zoon van' over het succes van de reality-serie. Wat blijkt? Aan aandacht heeft Mark geen gebrek dankzij zijn rol in het programma.

Gillis

Mark Gillis is in de nacht van zaterdag op zondag door drie mannen mishandeld en overvallen bij zijn chalet in het Brabantse Ommel. Toen hij zijn huis binnenging, stapte het drietal op hem af, waarna ze hem sloegen en schopten. Vervolgens gingen de mannen de woning van Mark binnen, waar ze hem enige tijd vasthielden. Uiteindelijk vertrokken ze met een onbekende buit. Gillis bleef zwaar gehavend achter.

Vergelijking Meilandjes

Veronica Superguide sprak Mark echter in betere tijden, nog vóór de gewelddadige overval. Wat blijkt? Mark plukt behoorlijk de vruchten van zijn rol in de SBS6-kijkcijferknaller.

"Ik had absoluut niet verwacht dat het zo zou aanslaan", begint Gillis. Maar dat Massa is Kassa toch zo'n belachelijk groot succes is geworden, is volgens hem compleet te danken aan één persoon: zijn vader Peter. "Hij is grappig, af en toe bot, heel direct en dat valt op", analyseert de 26-jarige operationeel manager.

Hij trekt dan ook een vergelijking met Chateau Meiland-ster Martien. De licht-hysterische 'Meneer Wijnen! Wijnen! Wijnen!' is net als zijn pa immers ook de motor achter het succes van een reality-serie. Haal je die weg, dan blijft er volgens Gillis junior weinig over.

Vrouwelijke aandacht

Ook over zijn eigen rol in Massa is Kassa is hij eerlijk tegenover Veronica. Zo komt hij naar eigen zeggen in discussies met z'n vader niet zelden over als "een sulletje" of "pispaaltje". Vooral omdat hij Peter geen weerwoord geeft. "Omdat ik zélf weet dat het geen zin heeft om tegen 'm in te gaan", aldus Mark.

Maar sulletje of niet, zijn rol in de serie heeft hem geen windeieren gelegd, verklapt de jonge Gillis. Hij is niet per se opzoek naar een relatie, maar lijkt inmiddels behoorlijk in trek bij de dames. Mark: "Ik geniet momenteel van de vrouwelijke aandacht die ik via social media krijg".

Golddiggers filtert hij er wel uit met zijn mensenkennis, denkt de jonge vakantieparkenmanager zelf. Bovendien valt er ook weinig te halen; Mark verdient het minimumloon binnen zijn functie, onthult hij. Ondanks dat 'ie 'de zoon van' is.

Entertainment
  • Veronica Superguide
  • www.brunopress.nl