Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gezinsuitbreiding voor Geert Wilders

Geert Wilders mag dan flink van zich afbijten als hij Mark Rutte en zijn demissionaire ministers tegenover zich heeft, maar stiekem is de PVV-leider een zachtaardige family man. En die family man heeft er sinds kort een gezinslid bij.

Gezinsuitbreiding voor Geert Wilders

Gezinsuitbreiding in huize Wilders! Ieders favoriete PVV’er heeft er een huisgenoot bij. Dan vraagt u zich natuurlijk af: hoe dat zit? Is er een kleine Geert op aarde gezet? Komen er wat extra beveiligers op zolder slapen? Heeft de beste man een vluchteling in huis genomen? Nee, allemaal incorrect. De nieuwste telg van de familie Wilders is namelijk een poes genaamd Noortje.

Geert Wilders bracht de rest van de wereld op de hoogte van het grote nieuws via zijn tweede Twitter-account (@Wilderspoezen) met een foto van de nieuwste bewoner. De 3-jarige pluizenbol vertegenwoordigt het profiel samen met Pluisje, de andere kat van Wilders. Samen zijn ze goed voor 17.000 volgers.

Snoetje

Eerder dit jaar moesten Geert en zijn gezin afscheid nemen van een ander familielid. Poes Snoetje moest ingeslapen worden wegens nierfalen. Voor Wilders was het een enorme klap. "Het is bij wijze van spreken alsof er een been wordt geamputeerd. Of erger”, sprak hij destijds. Voor Pluisje was de eenzaamheid ook moeilijk te doorstaan. "Ja, die loopt nou schreeuwend door het huis om te kijken waar Snoetje is”, vertelde het baasje destijds. "Dus die krijgt wat meer aandacht en knuffels.”

Nieuws
  • BrunoPress