Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eindelijk zo'n ding waar je wel wat aan hebt: De Bier Adventskalender

De adventskalender wordt steeds meer een Nederlandse traditie. Niet heel spannend, ware het niet dat er nu eentje te koop is waar wij wel degelijk warm van worden.

Bier Adventskalender

De Duitsers en Oostenrijkers zweren er al tijden bij: de adventskalender. Zo'n ding bestaat uit allemaal luikjes of vakjes met een verrassing erin, om zo af te tellen tot het moment dat de kerstdagen beginnen. Iedere avond een chocolaatje je slokdarm in laten glijden, of elke morgen een ander zeepje met een bijzondere geur om je vege lijf mee te boenen. Ja, de adventskalender is een prima uitvinding. Helemaal als er alcohol mee gemoeid is.

Bier, bier en nog 's bier

En dat is precies wat er aan de hand is bij Beer in a Box. Het bedrijf slingert een adventskalender de wereld in met 24 verschillende bieren. Vanaf 1 december tot aan de kerstdagen elke dag een natte kletser in je nek. I-de-aal.

Je bepaalt natuurlijk zelf wanneer je de gerstenatjes open plopt. 's Avonds lijkt daarbij de veilige optie, maar als je elke dag een uniek biertje bij je cornflakes wilt gieten, dan ben je daar natuurlijk helemaal vrij in.

Truitje en sokken

De Bier Adventskalender 2021 is ook nog te verkrijgen in meerdere varianten. De goedkoopste is 85 euro, de iets luxere tik je op de kop voor 95 euro en de kalender met unieke bieren die speciaal voor De Beer Box zijn gebrouwen, kost je 125 euro.

Extra opties: bierglazen, een bier kersttrui of bier kerstsokken. Zodat iedereen op het familiekerstfeestje direct weet wat Kerst voor jou betekent: zuipen.

Lifestyle
  • Beer in a Box
  • iStock