Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

35% van de volwassen mensen heeft meer dan 10 bedpartners gehad

Kieren, ketsen, naaien: wie houdt er niet van? Er blijkt per persoon echter wel wat verschil te zitten in de hoeveelheid bedpartners. Van niks, nada, nul, tot héél, héél, héél erg veel.

Bedpartners

Het betreft een onderzoek van euroClinix. Zij hebben een paar duizend mensen gevraagd naar de hoeveelheid partners waarmee ze weleens een potje hebben gerampetampt. En hoewel er zeker wel uitschieters tussen zitten, houdt het gros van de bevraagden het redelijk bescheiden, zo blijkt.

91 partners of meer

De meeste mensen (25%) wipten tot nu toe met 2 tot 4 partners. De op een na grootste groep (22%) gaf aan iets minder groen te zijn en gekierd te hebben met 5 tot 9 partners, onenightstands of andere bereidwilligen. Bij elkaar opgeteld betreft dit bijna de helft van alle ondervraagden (47%). Grote kans dat ook jij hiertoe behoort.

Andere noemenswaardige groepen waren al direct een stuk minder groot: 14% deed het met 1 partner, 13% deed het met 10 tot 15 partners en 7% deed het met 16 tot 20 partners.

Opvallend waren ook de uitschieters. Zo gaf 2% van de mensen aan de lakens gedeeld te hebben met 91 partners of meer, en bleek 4% van de ondervraagden überhaupt niet meer te weten met hoeveel mensen ze seks hebben gehad.

Van dat laatste had 3% in ieder geval geen last: dit is het percentage dat zegt tot op heden nog met niemand geheukebeukt te hebben. Ahhhhhh.

Lifestyle
  • euroClinix
  • iStock, 1001nights