Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Yolanthe zoekt een vent: ‘Ook kleine kalende mannen maken kans’

Niemand minder dan Yolanthe Cabau dook deze woensdag op in de ochtendshow van 538. Daar deed ze uitgebreid verslag over de grote vraag: hoe zit het met de mannen?

Yolanthe zoekt een vent: ‘Ook kleine kalende mannen maken kans’

Sinds Yolanthe en Wesley Sneijder uit elkaar zijn, is het aan beide kanten relatief stil geweest wat nieuwe partners betreft. Van Wes weten we dat hij het liefst terug naar zijn ex wil, maar Yo ziet dat eigenlijk niet zitten. Een Wesley-lookalike daarentegen, dat zou geen probleem zijn, want ook kleine kalende mannen maken een kans, laat Yolanthe weten in De 538 Ochtendshow met Frank Dane.

Met mevrouw in contact komen is wel wat lastiger, want ze geeft eerlijk toe haar DM’s eigenlijk nooit te lezen. “Soms kijk ik wel even”, sprak de actrice, maar op de vraag of er ooit een leuke man tussen zat, was het antwoord een duidelijk ‘nee’.

Rare acties

Naast de waterval aan privéberichten krijgt Yolanthe ook weleens vreemde pakketjes in de brievenbus. Zo heeft ze weleens plaatjes ontvangen waarin ze in de armen van een vent is gephotoshopt. “Ik heb ook weleens mensen rond mijn huis die dan zeggen: ‘Ik zit al uren op je te wachten.’ Die denken dan dat ze een relatie met me hebben”, vertelt ze later in de uitzending.

Beetje vreemd, maar Yolanthe laat zich er niet door afschrikken. Ze staat nog steeds open voor iedereen, dus heren, in haar eigen woorden: bring it on!

Entertainment
  • BrunoPress