Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man schiet zichzelf per ongeluk met spijkerpistool in testikels

Soms lees je een nieuwskop die je meteen voelt...

Spijkerpistool

Het slachtoffer van zijn eigen onhandigheid is een man in Italië. De beste vent was bezig met een spijkerpistool, totdat hij zichzelf per ongeluk een intiempiercing cadeau deed. Kortom, de spijker ging van het ene stuk gereedschap, in het andere, zullen we maar stellen. Plek des onheils: de fabriek waar de man werkte.

Na het horror-ongeluk schreeuwde de man het uit. In de fabriekshal direct na het overhalen van de trekker, dat sowieso, maar ook bij de dokter produceerde de gewonde kluns heel wat decibels. Door al het geschreeuw en getier wisten de doktoren in eerste instantie niet eens de plek te vinden waar het harde stuk metaal het zachte stuk man was binnengedrongen. Gelukkig lukte dat wel met behulp van een echo.

Geluk bij een ongeluk

Toen het medisch personeel wist waar de spijker zich precies bevond, werd deze zonder al te veel problemen uit de Italiaanse arbeider gehaald. En bizar: er is waarschijnlijk geen blijvende schade. Tot grote verbazing van de betrokken artsen en tot groot geluk van de Italiaan.

Misschien ook voor jou:
NASA bevestigt: ‘Er is geen kolonie met seksslaven op Mars’
Bizar
  • Telegraaf
  • Piqsels