Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Danny Vera over coronabeleid Rutte en De Jonge: ’Dit kun je niet meer uitleggen, toch?’

Danny Vera is kritisch over het coronabeleid van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Volgens hem is de logica achter bepaalde besluiten ver te zoeken.

Danny Vera over coronabeleid Rutte en De Jonge: ’Dit kun je niet meer uitleggen, toch?’

Danny Vera zat gisteren lekker achterover op de bank een partijtje te zappen toen hij opeens langs PSV-Midtjylland kwam en daar tribunes gevuld met toeschouwers zag. Bijna 25.000 man die lekker naar een partijtje voetbal zitten te kijken. Op zich niets mis mee, maar bij Vera begon het te kriebelen, want als hij op een festival komt spelen, mogen er maximaal 750 mensen in het publiek zitten.

Dat meten met twee maten bevalt de zanger niet en dat laat hij horen ook. In een bericht op Twitter vraagt hij zich hardop af waarom ‘bijna 40k mensen in een stadion mogen en als je muziek maakt moet jet het met 750 man doen.’ Zelf kan Vera er geen chocola van maken, dus hij besluit zijn bericht met #kunjenietmeeruitleggentoch, gericht aan Rutte en De Jonge.

Nieuw beleid

Antwoord kan Vera voorlopig niet verwachten, want Hugo en Mark zijn allebei vakantie aan het vieren. Op 13 augustus hakt het kabinet weer een knoop door over het coronabeleid. Dan komt er mogelijk ook meer duidelijkheid over de toekomst van evenementen en festivals.

Entertainment
  • Brunopress