Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw achter de broek aan gezeten door politie vanwege te korte broek

Hoog tijd, wat ons betreft, voor weer eens een portie billennieuws. Want billen, of beter gezegd: vrouwenbillen, daar krijgen we natuurlijk geen genoeg van.

Vrouw achter de broek aan gezeten door politie vanwege te korte broek

Deze keer gaat het over het zitvlak van ene Bailey Breedlove, een slanke blondine uit Amerika, die gezellig met haar vriend en hun 11-jarige dochtertje een bezoek bracht aan het pretpark Six Flags in Oklahoma. Het was een zomerse dag, dus Bailey deed wat wel meer vrouwen op zomerse dagen doen: ze duwde haar billen in een kort broekje.

Een te kort broekje, in de ogen van een stel beveiligers van het park, die Bailey sommeerden een langere broek te kopen en aan te trekken. Aanvankelijk kwam het stoom uit haar oren en weigerde ze het verzoek pertinent. Toen ze vervolgens, om de lieve vrede te bewaren en het dagje uit voor haar dochtertje niet te verpesten, toch overstag wilde gaan, was het al te laat. Beveiligers pakten haar beet en sleurden haar naar de uitgang, waar ze haar ID moest laten zien en te horen kreeg dat ze de eerstkomende vijf jaar niet welkom meer is – en haar achterwerk dus ook niet! Nogal vreemd, als je het ons vraagt. Een attractie hoort toch thuis in een pretpark?