Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw rijdt expres 49 keer door rood met auto van ex-vriend

Fijn als je na het eindigen van een relatie op een volwassen manier uit elkaar kunt gaan, zonder wrok, afgunst of nijd. Maar soms is dat anders. Heel anders. Zoals bij een stel uit China, waarvan de man achteraf nog even een onverwacht cadeautje van zijn ex kreeg.

Wraak

Een presentje dat in de vorm van een belachelijk aantal dikke prenten op zijn deurmat plofte. Voor de context: Lou, zoals de vrouw in kwestie heet, was eerst samen met haar vriend Qian. Alleen had Qian op een gegeven moment een ander liefje gevonden, waarop hij de relatie verbrak. End of story, zou je zeggen. Ware het niet dat onze Lou een nogal wraakzuchtige persoonlijkheid bleek te hebben.

Ze schakelde de hulp in van kersverse partner in crime Zhu om de auto van haar ex Qian te huren. Deze verhuurde blijkbaar af en toe zijn Audi om een extra zakcentje te verdienen. Maar dat pakte in dit geval dus heel anders uit.

Flitsss

Lou en Zhu jakkerden de gehuurde Duitse bolide tientallen keer door rood. Flitsss, flitsss, flitsss, flitsss, et cetera, et cetera. 49 keer maar liefst. En om het helemaal af te maken nog even een forse snelheidsovertreding. Eindstand: 50 bekeuringen. Boetes die even later natuurlijk allemaal bij Qian door de bus werden geschoven. Reden genoeg voor de nietsvermoedende ex-vriend om de politie in te schakelen.

Verliefd

Moeilijke zaak? Allesbehalve dat. De Chinese agenten vatten Zhu, de huurder van de auto, al snel in zijn kraag. Eén gesprekje later en de beste man biechtte alles op. Daarbij gaf Zhu toe dat hij mee had gewerkt aan het plan van Lou omdat hij verliefd op haar was. Zij wilde echter alleen met hem op date als hij haar zou helpen met haar wraakzuchtige plan.

Misschien ook voor jou:
Stop maar met die windmolenparken: Zuid-Koreaan bedenkt plee die energie van je poep maakt
Bizar
  • FunX
  • Pexels