Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Famke Louise blundert op Instagram

Het kopstuk van #ikdoenietmeermee zette een foto van haar nieuwe nagels online. Daarbij vergat ze even wat er op de achtergrond te zien was…

Famke Louise blundert op Instagram

Famke Louise staat niet bekend om haar torenhoge intelligentie. Van tijd tot tijd komt het dan ook voor dat ze zichzelf per ongeluk in de problemen werkt. Neem bijvoorbeeld het hele #ikdoenietmeermee-drama met dokter Gommers, of haar illegale corona-videoclip, waarbij ze met meer dan 50 man in een pakhuis stond, wat alle deelnemers een stevige coronaboete opleverde. Ja, Famke maakt weleens een foutje, en deze week was het weer raak.

De 22-jarige zangeres had namelijk een foto van haar nieuwe nagels op haar Instagram story gezet, maar daarbij kwam op de achtergrond wat ongelukkige informatie in beeld. Famke zat namelijk in haar auto en zette niet alleen haar nagels op de foto, maar ook de snelheidsmeter op het dashboard. Daardoor was voor de hele wereld te zien dat de influencer met 88 km/u over de straat raasde terwijl ze een kiekje van haar plaknagels probeerde te maken. Vroem vroem!

Boete

Inmiddels is het bewijsmateriaal van Instagram verdwenen, maar het kwaad is al geschied en de foto is overal en nergens te vinden. Er wordt al om een boete gevraagd, maar het is nog maar de vraag of die ook echt in haar brievenbus gestopt gaat worden. Toen rapper Boef een soortgelijke stunt uithaalde en zijn verkeersovertreding op Instagram zette, kostte dat hem zijn rijbewijs. Maar goed, die reed ook net even een tikkeltje harder.

Entertainment
  • Instagram
  • BrunoPress